Upoutávka
Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Notebook pro architekta

Notebook pro architekta

05.12.2017 12:42
příspěvků:1

Zdravím, měl bych na vás prosbu ohledně výběru NTB pro architekta. Hardwarem jsem se detailněji zaobíral tak 5 let zpátky a od té doby je doba někde jinde. NTB by měl v pohodě rozjet programy jako Artlantis, ArchiCAD, SketchUP apod. Cena kolem 30 000 Kč.

Spíše než konkrétní NTB by mě zajímalo, na jaké parametry se mám soustředit. Nejsem si jistý, ale četl jsem, že tyto programy pro renderování používají spíše CPU, než GPU, proto nebude asi ani potřeba nějakou extra výkonnou grafiku.

Co si pamatuji ze svých zkušeností, tak nejde ani tak o jádra, jelikož to jsou stále ještě Single Core Apps, které nevyužijí CPU s 4 jádry apod., ale spíše na thready.

Za každou solidní radu díky.

05.12.2017 16:51
ověřen
příspěvků:4 972

Poslal jsem ti SZ.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace