Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Nemůžu nahrát systémový zvuk

Nemůžu nahrát systémový zvuk

22.02.2021 15:38
příspěvků:1

Dobrý den,

na Windows 10 jsem si přes Windows Store nainstalovala před několika měsíci aplikaci Screen Record Pro for Windows 10, který jsem používala celý minulý semestr na nahrávání videopřednášek jak přes Zoom, tak i Teams. Vše fungovalo naprosto bez problémů, kvalita videa byla dostačující a systémový zvuk se nahrával krásně bez sekání. Jenže minulý týden, den před novým semestrem, jsem si aktualizovala Windows a na druhý den po přednášce jsem zjistila, že se sice nahrál obraz, ale zvuk vůbec. Zkusila jsem tedy upravit nastavení, ale i přesto se zvuk nenahrál. Vyzkoušela jsem i další nahrávací aplikace, dokonce i Xbox recording přímo ve Windows, ale nikdy se mi systémový zvuk nenahrál. Jediná možnost, jak nahrát alespoň nějaký zvuk, je nahrávat ne zvuk ze Speakers, ale zvuk z mikrofonu, jenže pak je kvalita audia velmi špatná a navíc nemohu mít sluchátka, a v místnosti nahrávání musí být absolutní ticho.

Zkoušela jsem přes centrum odstranění potíží zjistit problém, ale taky nic, systémový zvuk krásné hraje, např. videa, přednášky i testy zvuku, ale jakmile zapnu nahrávání, následný záznam je naprosto hluchý. Ovladače mám aktuální, Windows taky, nevím, kde může být chyba.

Prosím Vás tu o pomoc, jelikož normálně na vše přijdu sama, nemožnost najít řešení tohoto problémů je pro mě frustrující.

Děkuji všem, kteří se zapojí do diskuze.
S pozdravem
Luperca

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace