Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Nemožnosť sa pripojiť na WiFi sieť

Nemožnosť sa pripojiť na WiFi sieť

19.12.2021 22:20
příspěvků:1

Dobrý deň,

pred nedávnom som si dokúpil wifi konektor do pc (neviem ako sa to presne vola, ale mám na mysli to USB s antenkou). Bohužiaľ sa mi však nejde pripojiť na sieť. Nájde mi to všetky dosutpné siete, ale na mnou požadovanú to pripojiť nejde. Napíše to len "Unable to connect to this wifi" alebo niečo také. Skúšal som vytvoriť hotspot na telefóne, na tento som sa pripojil bez najmenších problémov. Sťahoval som aj ovladače z danej stránky a prezrel hádam celý internet, ale bohužiaľ som nič nenašiel.

Vopred ďakujem za odpoveď

15.02.2022 06:37
příspěvků:1

Pozdní reakce, ale třeba ještě pomůže.

První věc, co vyzkoušet, rozklikni seznam wifi sítí (jako když se chceš přihlásit k wifi), klikni pravým tlačítkem na tvojí wifi a dej zapomenout (nevím, jak je to v angličtině) a zkus se přihlásit znovu.

Pokud nepomůže, některý zařízení se neumí připojit na vyšší kanály wifi. Tzn připojit se do wifi routeru a zkusit změnit kanál na nějaký nižší. Zažil jsem, že nový notebook se připojil k wifi jen když byly kanály a šířka pásma nastavený na auto. není to těžké změnit, stačá napsat do googlu "změna kanálů we wr" popř. "how to change chanel in wr".

Nebo mi napsat na mail vaclav.franz@gmail.com typ wifi routeru a pošlu přesný návod.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace