Upoutávka
Úvod > Fórum > Internet > Tvorba webu a webdesign > Nelze importovat celá databáze

Nelze importovat celá databáze

30.04.2013 20:20
příspěvků:2

Zdravím všechny, snažím se importovat databázi do phpmyadmin protože přenáším web na jiný freehosting a při importu ve formátu sql.gz (ve formátu sql. to vůbec nejde) se mi ukazuje toto:

Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume.

přeložil jsem si, tak jsem znova vybral ten archiv a klikl znovu na nahrát, zobrazilo se:

Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/mainhost/public_html/phpMyAdmin/libraries/import/sql.php on line 118

Nenahrála se mi celá databáze, tak jsem to potom ještě zkusil po jednotlivých tabulkách ale to mi zobrazovalo nějakou chybu které vůbec nerozumím (neumím programovat) a nerad bych se do opravy pouštěl. Automatické opravení databáze nepomohlo. Databáze by měla být v pořádku, je to záloha. Na internetu sem vyčetl něco o tom, že je třeba "zatrhnout USE DELAYED INSERTS při exportu", nijak to nepomohlo.

Všiml jsem si, že phpmyadmin prostředí z kterého jsem exportoval bylo jiné, asi v novější verzi, než prostředí do kterého jsem se snažil importovat.

Dá se toto nějak řešit bez znalostí jak funguje mysql databáze ? Existuje pro databázi nějaký "online správce" jako pro ftp je třeba http://net2ftp.com ?

30.04.2013 20:26
příspěvků:5 728

nemuze tam byt treba nejak omezene max. velikost souboru a ta databaze ji prekracuje?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
01.05.2013 08:30
příspěvků:23

zkus původní databázi exportovat do několika souborů a ty postupně importovat.

začal bych s menším souborem, jestli půjde ten ...

reindeer.cz
01.05.2013 09:29
příspěvků:2

<fieldset><legend>radeksima</legend>nemuze tam byt treba nejak omezene max. velikost souboru a ta databaze ji prekracuje?

No, je to http://000webhost.com a v administraci jsem to kromě v mysql zkoušel i přes jejich takovou aplikaci, která se nazývá 1-click database restore, měl byt to být import databáze celé (podporuje jen sql.gz) to jsem zkusil úplně jako první možnost, po dlouhém načítání se mi zobrazila chyba že se to nepodařilo, a byly tam 4 možné důvody uvedené, žádný z nich pro mě neplatil, jeden z nich byl že max. velikost je asi 20mb nebo nějak tak, ale moje zabalená databáze má 640kB. Potom jsem to teda zkoušel přes mysql.

<fieldset><legend>brhel</legend>zkus původní databázi exportovat do několika souborů a ty postupně importovat.

začal bych s menším souborem, jestli půjde ten ...

Myslím, že to je to, co jsem psal, že jsem zkoušel importovat jednotlivé tabulky (formát sql.gz ). Při tom se mi zobrazuje tato chyba:

http://ulozto.cz/xXrvAPPh/chyba-txt

Přijde mi zajímavé, že když importuju databázi celou (opět ve formátu sql.gz ), tak se mi aspoň něco importuje (jen v phpmyadmin), ale když to zkouším po jednotlivých tabulkách tak se zobrazí chyba uvedená výše. Při importu i exportu ponechávám výchozí kódování utf-8. Jen to dám do sql.gz, jinak nic v nastavení importu nebo exportu neměním.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace