22.03.2013 19:23 příspěvků:4 | Zdravím. Mám nejspíš poškozenou grafickou kartu a PC se dá zapnout pouze v nouzovém režimu. Nouzový režim nedokáže spustit všechny programy,spíš jich dokáže spustit velmi málo. A nejspíš nedokáže spustit ani mou zvukovu(Sound Max),proto se chci zeptat,zda existuje nějaká zvukovka,kterou by Windows spustil i v nouzáku popř. dá se to nějak opravit ? |
---|---|
22.03.2013 20:59 příspěvků:5 728 | nouzovy rezim pousti pouze nutny zaklad, tudiz zvukovka nepojede. Spis bych se zameril na ten problem. Jak presne se vyskytuje? jestli to pise obrazovku smrti, tak napis presne co tam je, idealne vyfotit. Jinak jestli to je grafikou, tak bych odinstalovat v nouzovym rezimu drivery na grafiku a melo by to pak najet do bezneho rezimu. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
23.03.2013 08:28 příspěvků:4 | Děkuji,hledal jsem na googlu a tam někde bylo napsané,že Windows spustí pouze některé programy,že se například s hrami můžeme rozloučit,tak jsem myslel,že to nedokáže spustit zvukový ovladač. Pokud chci zapnout Windows běžným způsobem,naběhne logo XP a normálně se začne načítat Windows. Problém je,že až logo zmizí,tak zamrzne celý PC(zčerná obrazovka,PC na nic nereaguje,svítící tlačítko na monitoru změní barvu).Dělal jsem i nějakou kontrolu disku a tam byl nějakej vir,akorát nevím,zda jsem ho odstranil,nebo ne. Zkusím radu s ovladači,ale nevím,mám už značně starou grafiku(NVIDIA GFORCE MX 4000). E: Tak jsem se podíval na oficiální stránky NVIDII a ty ovladače tam nemají,tak se to pokusím stáhnout,od jinud. |
---|---|
23.03.2013 09:16 příspěvků:4 | Tak jsem aktualizoval ty ovladače a jede to normálně,ale PC se příšerně seká.S tím že bych si mohl na YouTubku pustit písničky se můžu rozloučit,zvuk je celý zasekaný a o PC ani nemluvím. Mám hodně slabou sestavu,ale YouTubko to zvládnout musí. Také mi nejde ani spustit Metin2 Sindicate,Quadcore.Metin2 ať je to officiální,nebo privátní server,mi nikdy nechtěl jet,vždy mi to napsalo nějakou chybu,teď se to pro změnu nerozjede vůbec,klikám na to jak chci,ale nic se nespustí. Takže nevíte čím bude to lagování? |
---|---|
23.03.2013 09:24 příspěvků:5 728 | Ja napsal odinstalovat a ne nainstalovat ovladace To sekani odpovida tomu, ze ovladace nejsou naisntalovane, takze jsi je nainstaloval nebo odinstaloval? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
23.03.2013 10:49 příspěvků:4 | Nainstaloval jsem je. Teď už se to jakž takž poslouchat dá,občas nějaký ten lag,ale není to tak hrozné. Jestli jsem to pochopil správně,tak mám zajít do nouzáku a odstranit všechny ovladače na grafiku které najdu ? |
---|---|