Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Nejde mi nainštalovať Windows

Nejde mi nainštalovať Windows

07.05.2013 19:35

Ahojte, prosím vás potrebujem poradiť. Mám niečo z notebookom ako ho zapnem tak sa mi tam klasicky ukáže ze Windows sa spúšta a v tom sa mi vypne. Myslím si že je chyba vo Windowse. No ale ako som si ho chcel preinštalovať tak sa mi zobrazilo že si mám určiť jazyk atď. Potom som klikol na nainštalovať a cd-ečko sa mi v mechanike zastavilo. Skúšal som potom tam dať aj Windows 8 a stalo sa mi to iste ako sa mi ukazalo ze pripravuje sa inštalacia tak cd-ečkos a mi zastavilo a už vôbec sa nič nepohlo. Prosím Vás pomôžte mi fakt už neviem čo to može byť. Za odpovede vopred Ďakujem.

07.05.2013 21:05
ověřen

mužeš mít vadný disk...
nouzák funguje??

vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku) http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx Připojte se k PCforum.cz na facebooku http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075 ........
10.05.2013 13:53

<fieldset><legend>martinn</legend>mužeš mít vadný disk...

nouzák funguje??

Ako myslíš že či mám dobré cd-ečko? Ano mám dobré cd-ečko skúšal som ho aj na inych počítačoch a bez problémou išlo ....

10.05.2013 15:01

Muze byt spatny disk (ne instalacni medium), spatna pamet, muze se ti notebook prehrivat,... tezko rict, z toho, co jsi napsal moc nevime zkus dat bios do defaultu.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
12.05.2013 15:16

<fieldset><legend>radeksima</legend>Muze byt spatny disk (ne instalacni medium), spatna pamet, muze se ti notebook prehrivat,... tezko rict, z toho, co jsi napsal moc nevime zkus dat bios do defaultu.

Veľmy sa nerozumiem počítačom. Fakt neviem čo to môže byt ale možeš mi potvrdiť že to je nejaká vážna chyba?

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace