Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Nastavení internetu - nejde jak má

Nastavení internetu - nejde jak má

31.07.2011 22:54
příspěvků:10

hojda, mám internet asi rok, stejny jako 10 lidí v baráku, cestu mě tam nastavil adm přes IP, server, atd. nikomu v baráku nefunguje, ale mě jo, protože po tydnu co mi nefungoval jsem nastavil server i IP automat. najednouu běžel, ale po 3 minutách se vždy restartoval na 3sec, tak sem si tu IP, masku a server nastavil podle toho a net mě běží normálně, je to legální, nemohl jsem se připojit k někomu jinýmu nelegálně? ani jedno nesouhlasí s tím co jsem měl dřív.

(IP, maska, vychozi brana,server)

01.08.2011 06:26
příspěvků:208

To ti tu máme pogratulovat ked je z teba parazit, priživuješ sa na druhom jak hyena, možna by zaujímalo providera jak máš rád jeho net

//Tady se řeší problém internetu, za který ten člověk platí, ale z 10ti lidí v domě to jde jen mu. Tak se zdrž slov a nadávek, nejsme na to zvědaví.

Wojta

01.08.2011 06:34
příspěvků:5 728

stavac:?????????

djskokan: jestli jses po kablu tak je nepravdepoeobne ze by jses k nekomu pripojil, spis kontaktuj providera, coz uz jste meli davno, jestli vam to tyden nejede. spis nez zmeneny nstqveni bych se mrknul na ip adresu kterou mas na internetu.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace