Úvod > Fórum > Software > Multimedialní soubor

Multimedialní soubor

31.12.2019 11:30
příspěvků:10

Zdar borci. Hledám nějaký formát multimediálního souboru a tím pádem i soft pro jeho napsání. Když se zeptám googlu tak mi to samozřejmě vyhodí mnoho různých článků a podobně, ovšem nic co hledám. Představuji si něco jako Word řekněme, kde můžu normálně psát ale zároveň tam můžu přidat obrázky, ale hlavně zvuk a video které se po uložení celého souboru stanou jeho součástí, tím pádem když tento soubor někomu pošlu tak si to bude moct otevřít, přečíst a zároveň si tam bude moct spustit ten zvuk nebo video. A ideálně kdyby to bylo něco běžně dostupné a šlo to třeba spustit i na androidu.

Druhá věc, která není až tak důležitá, ale kdyby to šlo tak je to fajn, že bych si tam chtěl nějakým způsobem importovat vlastní sadu smajlíků které bych tam mohl pak normálně vkládat do psaného textu přes nějaké tlačítko.

Vím že tohle vše jde udělat ve wordu, ale ty soubory které tam přidávám nejsou pak součástí souboru který uložím ale jsou to jen nejaké odkazy které nefungují když to odešlu a ty smajlíci mi tam taky nejdou importovat.

Za každou radu budu vděčný. Díky

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace