16.12.2012 12:19 příspěvků:272 | Zdravím, mám problém s Microsoft Studio C# 2010 Express. Vždy, když dám run(F5) po naprogramování, tak my vyskočí tabulka s textem: "Visual Studio cannot start debugging, because the debug target 'C:UsersCadejDesktopCvičeníHelloWordWindowsFormsApplication1binDebugWindowrmsFosAplication1.exe' is missing. Please build the project and retry, or set the OutputPath and AssemblyName properties approprinately to point at the correct location for the target assembly." Dělá mi to i když začnu dělat nový projekt a to nejen i helloword, ale i u kalkulačky a podobnejch začátečních cvičení a právě proto, protože začínám s programováním nevím si rady s touto hláškou. Tak předem děkuji za rady a váš čas věnovaný tomuto dotazu. |
---|---|
16.12.2012 15:33 příspěvků:5 728 | dze si to procti http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vsdebug/thread/1a89d2df-0c57-4bb2-8c1a-b619e6cbb065/ a urcite tam najdes spravnou odpoved (od oka jsem tam videl 3 reseni tohoto problemu). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|