Úvod > Fórum > Software > Ostatní > MediaCoder

MediaCoder

04.08.2012 05:47

Zdravim. Shanim nejakeho zkuseneho borce, co by mi pomohl nastavit avi (xvid) v Media Coderu. Potrebuju prevest mkv do avi, ale nedari se mi nastavit fps tak, aby mi to popcorn prekousnul a navic prehral ve standartni rychlosti a bez sekani. Vstupnim souborem je mkv s 50fps ale vysledek ma 100fps atd.. Nebo poradit nejaky odzkouseny kvalitni coder kde se da vyrobit "komercni a kompatibilni" stravitelne hlavne pro popcorn. Dikes.

04.08.2012 08:26

settings(je to ikonka s klicem v liste), tam das overall, dale decoding a mel by to byt override frame rate a tam omez.

jisty si nejsem, s mediacoderem jsem uz nejaky ten patek nedelal

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
04.08.2012 13:40

Aha, ja myslel ze se to nastavuje v zalozce "obrazek - strankovaci frekvence" , tam to prave dela veci, kterym nerozumim. Resp. kdyz dam omezeni 25Hz (vstupni mkv ma 50Hz) tak to prehravac prehraje polovicni rychlosti, cemuz rekneme rozumim, ale kdyz dam 50 nebo auto, tak vyleze vzdy 100Hz pokud se nepletu. Mam uz za sebou hodne pokusu, takze si presne nevzpomenu, ale potrebuju, aby vystupem bylo avi s fps 25Hz a "normalni" rychlosti. Pokud teda moje uvaha, ze popcornu vadi tech 50Hz, je spravna. On totiz nema potize s 50Hz pri prehravani mkv ale jen pri prehravani 50Hz u avi.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace