30.10.2008 23:32 příspěvků:2 | Cau lidi Nemate nekdo zkusenost s chybovou hlaskou monitoru NOT OPTIMUM MODE : RECOMMENDED MODE 1440x900?? Me to dela monitor SAMSUNG 940BW...Fakt nevim co s tim... Mensi popis problemu: Dneska jsem nainstaloval Windows Vista (64bit)...Vse slo bez problemu,az na rozliseni...Vite v ty zakladni verzi Vista v tom nastaveni rozliseni bylo jen 1600x1200 a jeste nejake mensi,ale ty jsem ani nezkousel...No a jelikoz max.rozliseni tohoto monitoru je 1440x900pix,byly asi pulcentimetrove okraje,ktere nebyly videt,protoze byly mimo obrazovku...Inu,nainstaloval jsem ATI drivery(mam ATI 2600XT,pouzil jsem originalni CD dodane v s touto grafikou...) a po jejich nainstalovani bylo mozne dat konecna rozliseni 1440x900...No,co myslite,ze by to nebyl Microsoft aby se neco nepodelelo?? NOT OPTIMUM MODE : RECOMMENDED MODE 1440x900 60Hz -to je ale presne to,co tam mam navolene...Docasne jsem to vyresil v nouzovem rezimu odinstalaci ATI driveru,coz mi dovolilo vratit se zatim alespon k jiz zminenemu rozliseni 1600x1200...Nemate s tim nekdo zkusenosti?? Na XP jsem nemel problem s rozlisenim 1440x900 -hold novy Wokna-novy chyby...Je to skoda,ze se Microsoft temito malimy ale razantnimi chybami "proslavil"... DEKUJI ZA TRPELIVOST A ODPOVEDI -HOOX Uvitam odpovedi i na mail HooX66@gmail.com OMLUVTE PROSIM HACKY A CARKY,JSEM STUDENT 9. ROCNIKU ZS,NEMAM CAS SE UCIT,PROTOZE SE MUSIM UCIT |
---|---|
31.10.2008 12:47 příspěvků:2 | PROBLEM VYRESEN Jestli ma nekdo tento problem,zkuste to co ja- AKTUALIZUJTE OS (pouze s "čistým" windowsem,ale tady se doufám warez nevede ne?? |
---|---|