Dotaz vyřešen reakcí: 17.08.2013 09:49
16.08.2013 17:15 příspěvků:4 | Zdravím vás. Jsem tu úplně nový a kvůli tomuto dotazu jsem si i založil účet, protože se bojím že se nikdo neozve. Vím, že to možná zní šíleně, ale potřeboval bych toto. Určitě někteří z vás znáte stránu Humble Bundle, kde se objevují balík dražších her za dobré ceny. Problém je, že se tyto hry platí kreditní kartou, kterou nevlastním. A teď přecházím k tomu dotazu. Byl by někdo schopný mi toto zaplatit samozřejmě s tím, že se vyrovnám? Jedná se o cenu 5 dolarů. Píšu sem, protože někdo z mých známých nemá možnost provádět transakce na internetu v zahraničí. Můžu se vyrovnat paysafe kartou nebo domluvou. |
---|---|
16.08.2013 19:42 příspěvků:539 | ja bych do niceho takoveho nikdy nesel. Penezne se spojit s nekym koho neznam, tj. provest platbu svoji kreditkou za nekoho jineho. Cesta penez je mnohdy pri ruznych nepravostech to prvni co se resi. správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz - vše co píšu je bez záruk :) to jak si s tím naložíte je zcela na vás |
---|---|
16.08.2013 21:34 příspěvků:4 | Taky je tam možnost "gift", kdy si to objedná na svůj účet, tudíž se nedozvím číslo kreditky a jiné podrobnosti. Chápu, že se lidi bojí, já bych se taky bál. Ale jinou možnost, jak to získat nemám tak to zkouším touhle cestou. |
---|---|
17.08.2013 09:31 příspěvků:5 728 | paráda, díky za tip, jsem se tam dlouho nedival a ted tam jsou pecky Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
17.08.2013 09:39 příspěvků:4 | Musí se minimálně dolar. :/ Ale můžeš poslat i 5 dolarů, vyrovnal bych se ti paysafe kartou, ale momentálně je víkend a v pondělí, úterý, středa jsem pryč,takže by to trvalo dýl. Ale bez BF3 se obejdu. |
---|---|
17.08.2013 09:44 příspěvků:5 728 | a bez sims 3 taky? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
17.08.2013 09:46 příspěvků:4 | Samozřejmě. |
---|---|
17.08.2013 09:49 příspěvků:5 728 | pm zvlastni, neodecetlo mi to 1 dolar, ale 1kc Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|