Úvod > Fórum > Ostatní > Klávesnice pro psaní všemi deseti

Klávesnice pro psaní všemi deseti

20.01.2020 14:46
příspěvků:2

Hezký den všem! Prosím o radu, už asi půl roku se snažím sehnat klávesnici pro psaní všemi deseti - moje požadavky jsou (měla jsem pocit) docela jednoduché. Dvouřádkový enter (úplně ideálně zrcadlové L-jako na fotce) a hlavně vyšší klávesy, které se mačkají poměrně ztěžka a dělají alespoň nějaký zvuk.

Klávesnice, kterou jsem měla doteď už je v katastrofálním stavu (foto v příloze) a stejně se k ní pořád vracím. Klidně bych si po deseti letech koupila úplně stejnou, ale bohužel není nikde na ní její označení a ani typově podobné už se neprodávají.

Bohužel mám pocit, že se teď výrobci chlubí hlavně nízkými klávesami s gumovým efektem a tichostí, což je totální opak toho, co chci (takže naopak u klávensic hledám špatná hodnocení - je hlučná a špatně se mačká ).

Už jsem si zkoušela koupit i několik herních klávesnic kolem 500 Kč (což mi přijde jako zbytečná cena, vzhledem k tomu, že OPRAVDU u klávesnice nepotřebuju žádné funkce), bohužel v této cenové hladině byly vcelku nekvalitní a většinou dost vysoké (chci vysoké klávesy, ale ne, aby tloušťka klávesnice byla 5 cm)

Samozřejmě úplně ideální by bylo, aby mi vydržela zase deset let a tu cenu bych ráda do těch 500 (když bude perfektní, tak i tolik dám)

Budu hrozně ráda za jakékoliv tipy!

21.01.2020 15:49
ověřen
příspěvků:2 090

Zkus sehnat nějakou MECHANICKOU klávesnici. Ta by měla tvé požadavky splnit.

Bohužel ani tak to nemusí být to pravé ořechové.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
22.01.2020 10:42
příspěvků:2

Díky za tip. Samozřejmě už mi to radilo více lidí, ale ta cena je pro mě teď bohužel trochu mimo...

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace