Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Klávesnice- Háček

Klávesnice- Háček

22.03.2011 21:47

Stala se mi nemilá věc, když chci napsat D(nebo jiné písmenko) s háčkem tak normálně podržím shift + háček a pak zmáčknu příslušené písmenko, jenže mě se teˇˇd, když zmáčknu shift + háček, tak se mi objeví dva háčky rovnou a na písmenku které jsem zmáčkl po této kombinaci není žádný, zkoušel jsem tři klávesnice zapojit a stále beze změny, ale když jsem zapl klávesnici na obrazovce, tak to šlo úplně normálně také, když jsem změnil nastavení jazyka na České(QWERTY) tak to šlo normálně i z klávesnice, aale zase to prohození Y a Z nejde zkousnout, ptal jsem se už dost lidí a nikdo mi nedokázal pomoci, tak doufám, že zde pomoc najdu

(ve druhém řádku je příklad toho, jak se mi to vypadá po zmáčknutí normální kombinace pro háček nad samohláskou)

23.03.2011 07:21

stlačíš shift tukneš na ˇ a pri stlačenom shift tukneš na C máš hneď Č, čo na tom je tažké, ked tukneš na ´ a tuknš trbarz o máš hňeď ó, bežna banalna vec

23.03.2011 14:01

jde o to, že jakmile zmáčknu ˇ při stlačeným shiftu tak mi vyskočí ty dva háčky, nečeká to na to písmenko co má přijít po tom zase tak banální věc to není

23.03.2011 14:45

stlač shift a tukni na klavesu z hačkom a hned tukni na C a budeš mat Č, skús to na druhej klavesnice ak sa ti to na tvojej nedarí, musíš zbadat rozdiel na dvoch klavesniciach, mne to funguje na notbuku a ako aj na deskope, da sa to aj predvolit v mape znakou vyvolaním predvolení znak klavesovou skratkou, tak som to robieval v XPčku

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace