Úvod > Fórum > Ostatní > Pokec > Jak připojit k pc bt reprák

Jak připojit k pc bt reprák

11.06.2018 13:20
příspěvků:9

Ahoj, prosím kdo má zkušenostis bluetooth reproduktorem, nevíte kde všude můžou být problémy s připojením? V pc ho nemůžu přes bt najít, v telefonu normálně ano. Díky

12.06.2018 13:23
příspěvků:227

Zdravím, zkoušel jsi přeinstalovat ovladače od bt?

15.06.2018 13:23
příspěvků:9

Jj zkoušel jako první :-) a nepomohlo

17.06.2018 14:18
příspěvků:12

Je to blbá otázka, ale máš BT přijímač v USB?

19.06.2018 13:22
příspěvků:9

No mám noťase a ty to tak mají ne? :-)

19.06.2018 15:30
příspěvků:227

Pokud ten notebook není 10 let starý tak bluetooth mít bude. O jaký reproduktor přesně jde? U některých při párování se musí držet například tlačítko.

20.06.2018 14:54
příspěvků:9

Prosímtě je to taková ta plechovka lamax sounder. Koukal jsem a tlačítko nevidím

22.06.2018 10:38
příspěvků:9

Jinak ano v noťasu jsem si jistý, že bt je :-). Reprák jsem otočil 3x vzhůru a dokola a tlačítko nikde tak asi bude problém jinde. Doufám, že v pc. Reprák mám krátce a jsem s ním jinak spokojený tak bych nerad měnil.

25.06.2018 13:30
příspěvků:227

Máš možnost zkusit připojit ten reprák k jinému pc s BT, abychom vyloučili, že je to v notebooku a ne v repráku?

26.06.2018 14:35
příspěvků:9

Jj zkoušel jsem o víkendu a normálně fungoval s jiným. Tak nevím kde je u mě problém. Asi budu muset připojovat jen k telefonu.

27.06.2018 10:55
příspěvků:80

A v nastavení bluetooth máš zaškrtnuté políčka povolit zažízením bluetooth vyhledání tohoto počítače a povolit zařízení bluetooth připojení ktomuto počítači?

27.06.2018 12:48
příspěvků:227

Takže když dáš hledat v počítači bluetooth zařízení, tak reproduktor není vůbec vidět? V tom by mělo pomoc to přeinstalování ovladačů, ale jestli jsi to dělal, tak pak už těžko říct proč to nejde.

29.06.2018 14:27
příspěvků:9

Ano to tam mám zaškrtnuté, nevím co s tím je. Vidět tam prostě vůbec není. Ale jak říkám v telefonu ho normálně mám i na jiném pc tak budu používat jen s tel holt.

01.07.2018 15:33
příspěvků:80

V tom případě bych se zkusil zeptat na jejich podpoře jestli by poradily

http://lamax-electronics.com/cz/podpora/

02.07.2018 12:49
příspěvků:227

Ještě možná přeinstalovaní celého windows a nainstalování komplet nových ovladačů, ale věřím že do toho se moc nechce. Pak můžeš ještě zkusit tu podporu.

10.07.2018 11:20
příspěvků:9

Díky všem, podporu jsem zkoušel kde se ukázalo, že je všechno v pořádku, až na můj noťas :-)

10.07.2018 13:18
příspěvků:227

Tak notebook pak jedině řešit s nějakým servisem. Na dálku ti těžko poradíme v čem je problém.

19.07.2018 11:44
příspěvků:9

Jj dík. Už šel na reklamaci.

© 2007-2019 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace