Úvod > Fórum > Internet > Tvorba webu a webdesign > Jak přehrát na svých webových stránkách videosoubor z jiných stránek?

Jak přehrát na svých webových stránkách videosoubor z jiných stránek?

16.02.2017 15:17
příspěvků:1

Chci na svých webových stránkách nabídnout ke shlédnutí videosoubor, který je však chráněn autorským zákonem a je "uložen" na webových stránkách majitele autorských práv kde ho lze bezplatně shlédnout.

Na svých webových stránkách chci "uložit" odkaz na tento videosoubor s tím, že chci aby se po "rozkliknutí tohoto odkazu" "přehrál" ve videopřehrávači na mých stránkách s tím, že chci na mých stránkách nastavit videopřehrávač tak aby přehrál jen určitou část videosouboru. Tedy např. celkový videosoubor má 35 minut a já chci aby po kliknutí na odkaz se na mých stránkách přehrála pouze část např. 12 - 24 minut ...

Jak to lze udělat?

16.02.2017 15:35
ověřen
příspěvků:4 972

Je to snadné, musíš požádat majitele autorských práv a ten ti to za úplatu, nebo třeba i zdarma umožní.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace