Úvod > Fórum > Internet > Ostatní > Internet na internátu a jeho úprava

Internet na internátu a jeho úprava

03.09.2015 17:48

Zdravím. Mám menší problém. Nevím jestli to jste tedy ochotni řešit protože to je něco co je někde proti pravidlům. Jsem na internátě Žižkova v Jihlavě a internet se od 22:30 vypíná. Bohužel když si dojdu stěžovat za správcem s tím že nestíhám práce do školy pošle mě do.. pryč s tím že nebude dělat vyjímky. Tak se chci zeptat jestli jde síť nějak z obyčejného účtu ,,propenetrovat,,. :-) Dřív než někdo napíše ať jdu na jinej intr, nebo ať jdu na byt tak zmíním že je pro mě těžké zaplatit si byt který mi rodiče zaplatit odmítají a na všech jiných intrech v Jihlavě je to stejné, ten jediný který funguje stále je čistě holčičí. Takže to že bych tam přešel je nereálné. Grafiku jako reklamy a podobné úkoly do školy (pracuju i s videi, bez netu dělat prostě nemůžu). A jestli mi někdo napíše, kup si svůj net nebo si plať data, tak říkám jedno slovo : Peníze. Děkuji za odpovědi.

03.09.2015 18:53
ověřen

Porušením pravidel, daných správcem sítě si koleduješ o velký problém!! Takže bych do "školního" netu nijak nezasahoval!

Asi jsem Tě nepotěšil, ale jediná šance je připojit se jinde.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
03.09.2015 19:42

Děkuju, s touhle možností jsem bohužel také počítal.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace