Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Herní PC do 15 tisíc

Herní PC do 15 tisíc

03.12.2015 09:10
příspěvků:2

Ahojky, potřebovala bych nový herní PC, můj 4 roky starý PC je totálně pošahaný a má problém rozjet pomalu cokoliv... monitor, klávesnici, myš, OS ani CD mechaniku nepotřebuju (tu mám půl roku novou). Taky bych chtěla, aby PC nebyl hlučný jako malá elektrárna což můj aktuální PC i po výměně větráčků bohužel je... Doteď jsem si sestavovala všechny PC sama, tentokrát se raději poradím s někým zkušenějším, protože moje výběry nebyly mnohdy na 1... Děkuji mnohokrát :-D

03.12.2015 09:47
ověřen
příspěvků:2 090

Neuvedla jsi detailněji účel takže Tě zatím odkážu sem:

http://www.servispckupka.cz/doporucene_sestavy_za_15000.php

Je to solidně zpracované, aktuální a věřím, že si vybereš (nemusíš se soustředit jen na sestavu za 15.000,-Kč, projeď si i ostatní).

Myslím, že v současné době Ti zde na fóru nikdo lépe neporadí.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
03.12.2015 11:21
příspěvků:2

Tak detailnější účel... Já myslela, že popis herní počítač a aby utáhl nejnovější hry je dostačující, ale OK, zkusím to lépe upřesnit :-D. Minimálně bych chtěla 16 GB DDR, protože mám ráda Skyrim a hry podobného stylu, tak bych si je chtěla vychutnat na nejvyšší detaily s plynulým chodem. Nejnovější hry na nejvyšší detaily neplánuju, to bych musela šáhnout hlouběji do kapsy :-D. Kuknu na tvůj odkaz a podívám se, co tam je, díky za reakci.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace