Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > hardwarová akcelerace grafika nefunguje

hardwarová akcelerace grafika nefunguje

10.11.2011 08:55
příspěvků:3

zdravím,

hrabal jsem se v nastavení grafiky windowsech a nastavil jsem hardwarovou akceleraci grafiky na žádná a zakázal kombinování zápisu. Po restartu počítače mám po naběnutí windowsů černou obrazovku. Jedná se o starší notebook, který má integrovanou grafiku (to bude asi ten hlavní problém)

jde mi teď o to, nějakým způsobem se dostat do windowsů a nastavit to zpátky. Zkoušel jsem různé režimi (nouzový...), ale nepodařilo se. Nyní jsem nainstaloval druhý operační systém a funguje to, ale rád bych se vrátil k tomu původnímu.

za rady budu rád

10.11.2011 12:14
příspěvků:5 728

co to dela kdyz se snazis dostat do nouzovyho rezimu?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
10.11.2011 13:24
příspěvků:3

právě že nic, resp. to samé, vždy nabíá windows, ta barevná okna a pak, když se má rozsvítit plocha tak černá obrazovka. Evidentně počítač normálně pracuje, ale nic se nezobrazuje. Zkoušel jsem třeba i to spustit v režimu VGA, ale nic. Teď tam mám ten druhý op. systém, tak mě napadlo, najít nějaký soubor nastavení windows v novém op. systému a přepsat to do toho starého.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace