Úvod > Fórum > Internet > Ostatní > Goldentowns - hra ve které vyděláváte skutečné peníze

Goldentowns - hra ve které vyděláváte skutečné peníze

05.05.2014 17:09
příspěvků:1

Ahoj, baví Vás online hry? A co takhle online hra, kde vyděláváte reálné peníze nebo dokonce zlato? Hra je od ověřené firmy... v jiném titulu, který udělali Anno1777 vyplatili již 350 000 euro a nyní mají další pilotní projekt - GOLDENTOWNS.

Oč se vlastně jedná? Jak už jsem tu zmiňoval budete hrát hru. Tentokrát to ale nebude nějaké závislačení na Flashovkách, které pohltily klidně i několik hodin denně. Jedná se o hru, něco na styl Ikariamu či Grepolisu, kde si postupně stavíte městečko, rozšiřujete ho, staráte se o pohodlí obyvatel a postupně i válčíte.

Kolik času Vám to zabere? K prvním ziskům se dostane předpokládám tak za 2 týdny od registrace, přičemž každý den bude třeba věnovat tak 10 minut.

Fake či ne? Hned na úvod bych chtěl zmínit, že toto opravdu není Fake. Dále bych pak chtěl zmínit, že veškerá měna, která se dá ve hře získat je zajištěna v reálném zlatě. Speciální měny je omezené množství (pokuď vím tak je to něco kolem 100.000 virtuálního zlata, přičemž 1 virtuální zlato se vykupuje momentálně okolo 4€)

- Registrace ZDARMA, ZADNY VKLAD!!!

- NEMUSITE SHANET DALSI LIDI, VYSTACITE SI SAM!

- ZE ZACATKU LZE VYDELAT KRASNYCH 5 EURO DENNĚ

- PROJEKT FUNGUJE JIZ ROK BEZ PROBLEMU, VYPLACI, OVERENO

Informace, registrace. návody o hre: http://goldentowns.michalaniol.cz/

Pokud máte další dotazy, ptejte se :-)

28.05.2014 17:03
příspěvků:1

Ahoj,jsem ve 4 levelu,došla mi energie,jak ji doplním? Jak mohu prodat nějaké suroviny apodobně? Napiš mi prosím na mail- Wolfspirit1982@seznam.cz

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace