Úvod > Fórum > Ostatní > Extrémní problém...Zapomenuté gesto na mobil..

Extrémní problém...Zapomenuté gesto na mobil..

21.04.2020 08:44
příspěvků:4

Mám Xiaomi Redmi Note 5, Android myslím 9+...Včera se mi stala dost odporná věc..Včera na noční jsem si píchnul mobil do pc..A nastavil jsem si zámek displeje..Gesto. Jenomže to nefungovalo. Zkusil jsem to asi 3x a nic se nedělo. Vím na miliardu % jaký zámek displeje jsem tam dal ! Dávám tam pořád ten samý vzor. Když jsem to vypojil z pc tak se ten zámek pořád po vypnutí displeje neobjevil. Když jsem mobil po deseti minutách chtěl použít tak se mi nepochopitelně ten zámek displeje zapl !!! Jenže ten vzor, který jsem tam nastavoval nejde !!!!

Mám tam důležité data o které nesmím v žádném případě ztratit....Zkoušel jsem reboot, nepomohlo..

Zkoušel jsem https://www.google.com/android/find abych to zařízení našel a ten zámek vypnul přes google účet jenže to tak nejde...Dá se ten telefon jen zamknout, což jsem udělal. dá se tam nastavit číslo, na které se dá volat když se telefon ztratí, tak si tak měnim ty čísla abych aspoň mohl volat kolegyním, když neco potřebuju, jenže až budu v práci je mi to prd platný že ? Nemůžu s tím telefonem nic a to důležité co tam mám nemůžu rovněž použít..Nechcí být na pranýři kvůli tomu, že jsem si nezálohoval data...Ano vím jsem blbeček..Jenže se mi nikdy nic podobného nestalo a já jsem teď zoufaly jako nikdy...Je nějaká možnost jak se do toho opět dostat ? Nebo aspoň vytáhnout z toho one data ? Volal jsem už do dvou servisů a tam mě vyfakovali, že bez ztráty dat to nepůjde..Takže ja jsem teď na mrtvici a nervní jako nikdy...Prosím pomoc. Je to velice důležité..

21.04.2020 11:16
příspěvků:5 728

V prvé řadě - já mám po restartu telefonu nastavený pin kód (otisk prstu nemám aktivní), nemáš to nastavené stejně?

Něž se pouštět do "pokus - omyl" - lehce se může stát, že to pokazíš ještě víc, doporučuji kontaktovat specialisty - například https://www.data112.cz/obnova-dat-z-mobilnich-telefonu-a-tabletu a říct jim co se stalo. Na googlu lze toho vygooglit mnohem více.

Nebude to nic levného, ale mě nenapadá žádná možnost - pokud tedy nemáš odemčený bootloader. Ale třeba ještě někdo jiný poradí víc.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
22.04.2020 00:44
příspěvků:4

Pin kod mám normalně nastavený na simce..Jenže si nepamatuju to debilní gesto..Jenže vesměs stejně věřím, že je to nějaký bug, protože vím jaké gesto jsem tam dával...Docela nechci aby se mi někdo hrabal v mých soukromých věcech, které v mobilu mám, když u toho nebudu..

22.04.2020 16:52
příspěvků:5 728

To chápu, zkus spíš napsat přímo na https://www.miuios.cz/

Třeba tam někdo bude vědět více. Ale pochybuji - přecijen se ten telefon hesluje kvůli tomu, aby se do něj nedalo jednodušše dostat :-)

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
26.04.2020 17:06
příspěvků:88

Něco jsem naše snad to pomůže

https://www.svetandroida.cz/jak-obejit-zamek-obrazovky/

https://xm.cz/blog/dotaz/zapomenute-heslo-zamykaci-obrazovky-xiaomi-redmi-6/

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace