02.02.2013 21:34 příspěvků:3 | Vážení, setkal jsem se s problémem, který je pro mě neřešitelný, proto píšu sem. Začnu strohým popisem parametrů: Intel Pentium III Zmíněný Win je přeinstalovaný před pár dny, doinstalovány aplikace od Canonu pro úpravu fotek, MS Office, Adobe Reader, prostě klasika, samozřejmě s Mozillou. PC je ale extrémně pomalý, zasekává se, zasekávání je tisíckrát horší při spuštění internetového prohlížeče. Je na disku pár GB fotek. Reinstall byl z důvodu právě tohoto zpomalení. Zasekává se i během prohlížení fotek, okno průzkumníka se zavírá třeba tři minuty, to samý vytažení okna z lišty. Ve Správci úloh jsem pozoroval zvýšenou aktivitu na CPU těchto procesů: svchost.exe a ccsvchost.exe, projížděl jsem fóra ale nic jsem z nich nevyčetl. Celý PC jsem kompletně prohlédl CCleanerem, projel jsem to i MemTestem, nezkoušel jsem HDDRegenerator, dle mého je to k ničemu, vir to asi není, poněvadž zpomalení je stejné jako po přeinstalování. Jsem celkem v koncích, tak prosím poraďte postup, program, nebo něco, co pomůže. Díky předem. |
---|---|
03.02.2013 11:19 příspěvků:5 728 | co mas za antivir? ccsvchost.exe je udajne nortonovsky a ten bude klicem problemu. Tvuj pc je proste na dnesni aplikace slaby a nebude ti nic zvladat a obvzlast ne antivirovy programy. Jinak vsechny ovladace mas nainstalovany? vcetne GK? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
03.02.2013 13:37 příspěvků:405 | Jediná dobrá rada, Koupit si nové PC OS:Windows 8 Pro
CPU:AMD Athlon II X4 640 3,0Ghz
GPU:Gigabyte Radeon HD6670 (snad bude Sapphire HD4870 Toxic)
RAM:4GB Kingston 1333MHz 2x2GB
HDD:Seagate 160GB
Western Digital Caviar Blue 500GB
Základní deska:Gigabyte GA-870A-USB3L(Socket AM3+)
NTB: HP Pavilion DV6 taková plečka na MC už mrtvá......... |
---|---|
03.02.2013 16:45 příspěvků:3 | No, Norton tam je, ano ten proces je přímo od Nortonu. Btw. můj počítač to není, je to přítelkyně rodičů, každopádně stačí na internet, úpravu fotek apod. Dle HiJacku jsem zafixoval, ATF, TFC promazal, Malwarem jsem scanoval, nic nenašel. Takže jsem dost v koncích. Poslední co snad udělám - vysát celý fyzický úložiště, poněvadž to nikdy nikdo neotevřel a bůhví co na mě vyběhne. Mimochodem jsem to řešil zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=102307&p=773820#p773820 a zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=102273&p=773883#p773883 Díky za případné komenty, návrhy a nápady. Samozřejmě i řešení |
---|---|
04.02.2013 07:35 příspěvků:5 728 | odinstaluj antivir. pote uvidis, jak to pojede. Respektive, dela to od zacatku nebo po nainstalovani antiviru? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|