Dotaz

07.12.2012 20:26
příspěvků:3

Ahojte, nevím jak se přesně vyjádřit, páč nejsem ani trochu od IT . Zajímalo by mě, jak by bylo možné udělat to, že by někdo zadal určitý výraz do vyhledávání googlu a jako první odkaz by mu našel stránku, kterou já chci aby mu to našlo. Typický příklad, když někdo zadá do Googlu kokoti.cz, tak mu jako první a druhá stránka vyskočí Parlament ČR, resp. Vláda.cz. Nevíte, nebo neznáte někdo nějaký postup nebo prográmek, tak by to šlo udělat?

07.12.2012 20:38
příspěvků:5 728

kdyby to slo tak jednodusse udelat, tak vyhledavace postradaji smysl.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
07.12.2012 20:52
příspěvků:3

Podle mě, ačkoli tomu stejně moc nerozumím, tak by třeba stačilo si zaregistrovat doménu, která by nesla název zvoleného výrazu (např. dizident.cz - pouze příklad ) a stránka by akorát přesměrovávala na jinou stránku, kterou bych tam zadal. Nevím, jaký priority má google při vyhledávání, ale, kdybyych napsal do vyhledávače "dizident", tak je dost možný, že mi to jako první odkaz dá na stránku, která se tak přímo jmenuje, než na nějakou, i když třeba hodně navštěvovanou, stránku, která to slovo bude mít jen ve fulltextu...?

07.12.2012 21:12
příspěvků:5 728

ne nemas pravdu. vyhledavace jako google ci seznam maj propracovanejsi algoritmu, nez si myslime na prvni stranku se dostanou jen ty stranky, ktere to slovo ve fulltextu obsahuji a umisteni je podle ranku (v podstate cim vic mas na strance zpetnych odkazu, ktere odpovidaj vyhledanymu terminu, tak tim lip na tom budes). Jmeno stranky hraje urcitou roli, ale ne tu nejdulezitejsi a dvojnasob to plati u slov, ktere se bezne pouzivaji.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace