Úvod > Fórum > Ostatní > PCForum.cz > Doporučení PC

Doporučení PC

21.10.2015 22:48
příspěvků:3

Ahoj, chtěl bych vyměnit pc a proto zadám o doporučení jaký výrobce volit. PC má sloužit k běžnému používání a dále na práci ve tvorbě návrhu 3D. Jedna se o programy na návrhy nábytku. Také bude prováděna jednodušší úprava videa z kamery. Na hry moc nejsem. Potřebuji počítač, který bude rychle pracovat. Cena cca 15000 Kč. Pokud bude dostačovat i něco levnějšího , zlobit se nebudu

08.12.2016 08:48
ověřen
příspěvků:3

Ahoj, vybírej jen takové komponenty, na které jsou kladné reference. Začni prostornou skříní pro dobré chlazení jednotlivých komponent. Například na czc.cz máš spousty nápadů na sestavy. Neboj se investovat také do zálohování (dva disky). Značně to vyrychlíš tím, že budeš přemýšlet v poměru cena/výkon nad nej. parametry. Určitě nezapomeň na SSD disk, aby ti systém šlapal rychle. Na czc.cz je sestavení počítače zdarma.

Tomáš, zakladatel IT sdružení (http://www.broken-mouse.cz/)
08.12.2016 18:32
ověřen
příspěvků:2 090

To si raději vyber hotovou sestavu (kterou si necháš postavit na czc.cz) podle určení a ceny, kterou jsi ochotný zaplatit, na www.servispckupka.cz. Má tam docela solidní a propracované sestavy. Jinak odborník na sestavy je tady gfm, tak si na něj počkej.

Stylem ala safee postavíš akorát nějakou motanici, která taky bude chodit, ale většinu to budou zbytečně vyhozené peníze, za které bys postavil daleko lepší PC navržený skutečnými odborníky.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
09.12.2016 01:09
příspěvků:757

Pokud je míněno 15 000 Kč na sestavu včetně Windows, tak se obávám, že pro 3D modelování je tento rozpočet nízký.

Jaký software pro 3D návrhy bude používán - nároky na HW?

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace