Upoutávka
Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Disk sa nezobrazí v mojom počítači

Disk sa nezobrazí v mojom počítači

01.01.2018 11:51
příspěvků:15

Po pripojení externého disku, windows vydá zvuj pripojenia, ale disk sa mi nezobrazí v mojom počítači. V Disk management sa zobrazí ako je na fotke. Viete mi poradiť

01.01.2018 13:29
ověřen
příspěvků:1 906

Může to být tím, že tvůj PC nedokáže pracovat s GPT diskem, pouze ho identifikuje. Jelikož nevím, co máš za PC, neumím ti to říci s jistotou.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
01.01.2018 13:57
příspěvků:15

Ak máš problém s tým, že píšem po slovensky, tak prosím neodpovedaj. Na toto fórum som si prišiel po radu a nie pre tvoje blbé poznámky. Mám notebook hp probook 450G2

01.01.2018 14:48
ověřen
příspěvků:1 906

Zapomeň na to, že jsem se snažil ti poradit. Nesnáším blbce.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
01.01.2018 14:55
ověřen
příspěvků:4 717
lochness123 | 01.01.2018 13:57

Ak máš problém s tým, že píšem po slovensky, tak prosím neodpovedaj. Na toto fórum som si prišiel po radu a nie pre tvoje blbé poznámky. Mám notebook hp probook 450G2

Se slovenštinou tu nikdo jistě problém nemá, ale když chceš poradit, máš dodat potřebné informace. Jaký to je PC a jaký máš systém.

K věci: Ten disk je nový, nebo již na tom PC běžel?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
01.01.2018 20:18
příspěvků:15

No myslím že satam s tým problém má: "Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí."

Disk nie je nový, ale na 100% som si istý, že nie je poškodený. Skúšal som pripojiť aj iný disk, a tiež mi ho nezobrazilo. Potom som skúsil ešte jeden - to bol SSD disk a fungovalo bez problémov.

01.01.2018 21:34
ověřen
příspěvků:1 906

Ani číst neumíš..... "Toleruji i dobrou slovenčinu". Navíc je to pod čárou a ty se chováš jako netolerantní nacionalista!

A myslet taky neumíš, jinak bys pochopil, k čemu jsou poznámky pod čarou a že tobě tato jistě určena není.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
03.01.2018 10:31
příspěvků:15

Si protirečíš - v prvej vete netoleruješ, v druhej už áno. A čo že je to to pod čiarou? Robíš iba hanbu svojmu národu.

A komu to je potom určené? Ani sám nevieš čo hovoríš...

03.01.2018 11:23
ověřen
příspěvků:1 906

Ty jsi fakt úplně blbej......

Chceš poradit nebo jen blábolit nesmysly?

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
03.01.2018 11:35
příspěvků:15

Mohol by si ma prestať urážať - ja teba neurážam tak neurážaj ani ty mňa. Záleží od toho či vieš poradiť.

03.01.2018 12:21
ověřen
příspěvků:4 717

Poznámku pod čarou mám taky a není proti nikomu konkrétnímu namířena. Jen má upozornit tazatele, aby psali srozumitelně, protože některé příspěvky jsou často nečitelné.

Ve vlaku je také cedulka: "Nenahýbejte se z oken" a je to myšleno obecně :-)

Pokud jde ten disk rozebrat, pak bych ho zapojil přímo do stolního PC a otestoval. Nic jiného mne nenapadá.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
03.01.2018 13:22
příspěvků:15

Ty ju máš napísanú normálne a slušne. Satam ju má napísanú nejasne.

Nemám doma PC takže to neviem urobiť. Skúšal som ho pripojiť na druhý notebook a taktiež nič.

03.01.2018 13:27
ověřen
příspěvků:4 717

V té krabici je normálni SATA disk a je tam převodník SATA/USB, ten převodník je možná vadný i když HDD je v pohodě.

Nic jiného asi dělat nemůžeš.

Leda bys koupil převodník a pak ten disk vyndal a připojil přes ten adaptér.

Já mám něco takového https://www.shopcom.cz/kabel-adapter-usb-ide-sata-2-5-3-5-redukce-ausi01-d31649

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
03.01.2018 14:18
příspěvků:15

Ja mám toto:

Prevodník nie je zlý, pretože keď som cez to pripojil SSD disk tak to išlo.

03.01.2018 14:21
ověřen
příspěvků:4 717

Tak musíš ten disk vymontovat a připojit přes převodník. Jen tak poznáš, zda je vadný převodník v krabičce, nebo samotný HDD.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2018 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace