Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Čierna obrazovka

Čierna obrazovka

12.04.2018 15:08
příspěvků:1

Zdravím, potreboval by som pomoc s mojím problémom.

Problém spočíva v tom že ked som dnes došiel domov zapol pc, zadal heslo do loginu a potom jak ma to prihlásilo ostala mi čierna obrazovka.

CTRL+ALT+DEL funguje, ide task manager.

Čo som už skúšal bolo restartovať explorer.exe, zapnúť explorer.exe, v regedite sa pozrieť či je správne údaj explorer.exe zapísaný(bol spravne zapísaný)

dalej čo som skúšal bolo vypnúť windows managment instrumentation ale ani to mi nepomohlo, skúšal som aj zapnúť pc v SafeMode( s internetom) ten istý problem čierna obrazovka po prihlásení, startup repair tiež nefunguje, skúšal som aj naspať zapnúť windows update na autoamtické mal som to manualne ale nepomohlo ani to tak som si to prestavil naspať, sfc /scannow nevyhodil žiadny problém.

windows 10, ryzen 5 1600, asus rog strix gtx 1050ti, msi b350

Prosím ak by mal niekto nápad ako to vyriešiť budem veľmi rád

12.04.2018 18:02
ověřen
příspěvků:4 972

Odinstaluj včerejší aktualizaci, třeba je to tím.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace