Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > ciary cez monitor pri hrani

ciary cez monitor pri hrani

21.02.2015 12:53
příspěvků:3

Mam problem ze ked zapnem cs go tak mi od startovneho menu behaju ciary po monitore ktore sa prekrivaju az do takej miery ze mi znemoznuju vidiet cokolvek , na inych hrach ako wow , lol , gta a pod. mi to nerobi mam book HP povilion dv6 win 7 ... poprosim radu ak niekto vie co z tym . dakujem

21.02.2015 12:54
příspěvků:3

a dalsi

22.02.2015 19:46
ověřen
příspěvků:1 873

Zkusil bych reinstal té hry.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
24.02.2015 15:36
ověřen
příspěvků:38

tohle bude určitě hrou...

08.03.2015 21:55
ověřen
příspěvků:44
hungry13 | 21.02.2015 12:53

Mam problem ze ked zapnem cs go tak mi od startovneho menu behaju ciary po monitore ktore sa prekrivaju az do takej miery ze mi znemoznuju vidiet cokolvek , na inych hrach ako wow , lol , gta a pod. mi to nerobi mam book HP povilion dv6 win 7 ... poprosim radu ak niekto vie co z tym . dakujem

Nedostatečná paměť grafické karty, nebo grafická karta nekompatibilní s hrou.

09.03.2015 23:39
ověřen
příspěvků:1 280

podívej se ve hře do nastavení a zkus vypnout vícejádrové vykreslování. Update ovladačů taky nebude od věci.

CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit
10.03.2015 05:42
ověřen
příspěvků:1 873
sysel | 08.03.2015 21:55

Nedostatečná paměť grafické karty, nebo grafická karta nekompatibilní s hrou.

Opét pokračuje seriál hloupostí ..Nároky>HW nároky:PC System RequirementsOS: Windows® 7/Vista/XP

Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better

Memory: 1GB XP / 2GB Vista
Hard Disk Space: At least 7.6GB of Space

Video Card: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
10.03.2015 14:37
ověřen
příspěvků:1 280

ale mohla by zlobit podpora pixel shaderu 3.0. Dříve se mi to taky stalo u starší grafiky. Ale je divný, že mu to dělá i v menu

CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit
11.03.2015 07:25
ověřen
příspěvků:1 873

Uvidíme až co autor, jestli bude nějaká reakce, nějaký posun ..

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
31.03.2015 14:03
příspěvků:3

bolo treba zmenit ovladac na grafiku ale nie najnovsi update ten predposledny amd-catalyst-14-9-win7-win8.1-64bit , a problem je vyrieseny ... pekny den

© 2007-2022 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace