Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Automatické mačkání kláves

Automatické mačkání kláves

08.02.2012 15:41
příspěvků:1

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s programem HotkeyP nebo nějakym podobným?

Potřebuju si naprogramovat, aby když zmáčknu nějakou kl. zkratku (kterou si nastavim), aby to za mě mačkalo 2 klávesy v různých intervalech.

Klidně doporučte i nějaké jiné řešení tohoto problému, jestli znáte.

Tento cyklus potřebuju: šipka dolů -> počkat 1 sekundu -> enter -> počkat 2 sekundy -> šipka dolů -> počkat 1 sekundu -> enter -> počkat 2 sekundy -> šipka dolů.....takhle by to dělalo pořád dokola cca 15x, po šestnáctý by to po předchozí části .........-> počkat 1 sekundu -> enter -> počkat 2 sekundy -> enter (místo šipky dolů, jako doposud). Potřeboval bych, aby to tento celý cyklus i s tím enterem na konci program opakoval automaticky pořád dokola, než to nějakou kl. zkratkou zase vypnu.

Potřebuju to do jedný hry, takže aby to fungovalo, když bude hra normálně spuštěná.

Dokážete mi poradit? Na internetu jsem o tomhle moc nenašel. Předem díky za odpovědi.

16.03.2012 14:20
příspěvků:14

sice ten program neznám a nevim jak to udělat ale vim že to jeden kámoš měl takhle udělaný na gtáčko a když hrál v multiplayeru tak mu to vydělávalo peníze v casínu... ale brzo ho za to zabanovali... !!!JINAK NECHÁPU PROČ SEM NĚKDO PŘIDÁVÁ TYHLE PŘÍSPĚVKY... hosting Google Nexus One Versus I phone 3GS - What Type is B!!!

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace