03.12.2011 17:56 příspěvků:4 | Zradvím...pred 4 mesiacmi som si kúpil tento tnb asus n53sv sx370v...a mám problém..a nemôžem ho reklamovať lebo bločik z predajne mi tak vybledol, že tam vôbec nič nie je vindo ani jedno písmenko...k problému...Keď zvýšim zvuk cca nad 45 % tak mi začnú repráky na ntb strašne hučať, pištať...poklepem po obrazovke a znnie ako keby bola z procelánu...proste pozeranie filmov hranie hier bez slúchatok je nemožné už si neviem rady... Myslel som, že to robí mikrofón, ktorý je v ntb v nadstaveniach som ho vypol, ale problém ostal.... Budem vďačný za každú radu. |
---|---|
04.12.2011 09:58 příspěvků:1 920 | Zkus přeinstalovat ovladače. http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=cs-cz vyber svůj model a co potřebuješ aktualizovat. Pokud nepomůže, je chyba HW a jedině spravit v nějakém servisu. S problémem se zvukem se na asusu K50IJ potýkám také, ale zvuk je dobrý jen trošku tišší než by měl být. O reklamaci také uvažuji. |
---|---|
04.12.2011 13:18 příspěvků:4 | Aktualizovať ovládače som skúšal mám najnovšie momentálne...myslím, že mi odišiel miktofón a chytá spatnú vazbu hm akustická ozvena inak to nevidím ale dik za ochotu |
---|---|
04.12.2011 13:30 příspěvků:1 920 | zkus aktualizovat i chipset - jinak je to HW problém, bohužel... |
---|---|
04.12.2011 15:36 příspěvků:5 728 | ten blocek by nemel byt problem- v hodne obchodech nepotrebuji zadny blok, nebot si ten ntb najdou podle serioveho cisla a reklamace probehne v pohode. Mam mobil od vodafone a tam jsem ztratil od toho veci a problem nebyl-udelali kopie. to stejny mironet a orange and green. Mam pocit ze i alza a alfacomp jsou v tomto schovyvavy. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|