Upoutávka
|<<1>>|

Age of wulin

07.06.2015 16:29
příspěvků:11

dobry den stahol som si hru age of wulin instalacia stahovanie setko v poradku ale ked spustim hru tam mi vybehne The NTVDM CPU has encountered an ilegal instruction CS:fbffIP:05bd OP:f0 55 8b ec 83 Choose, Close to terminate application nvm pred rokom som hral age of whushu a fakalo vsetko nvm preco teraz nie mam Win 7 home premium procesor Intel core i3 32 bitovy system graficka karta ATI readeon pls pomozte mi

07.06.2015 16:41
ověřen
příspěvků:2 090

Stažená, tedy asi nelegální hra a o OS jsi taky nic neřekl (jen 32bit). Pokud je nelegální i OS, není se čemu divit a asi to napravíš jen legalizací té hry, popř. i OS, tzn. jejich koupením.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
07.06.2015 16:43
příspěvků:11

no http://en.wulin.webzen.com/ je to MMORPG free je to oficialna stranka

07.06.2015 16:44
ověřen
příspěvků:4 972

Po tobě to přečíst je tedy umění. Velká písmena, čárky, tečky ad. si se ještě nenaučil?

Kde si to stahoval a splňuješ parametry?

http://en.wulin.webzen.com/Media/Download/

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
07.06.2015 16:48
příspěvků:11

splnujem

07.06.2015 16:51
příspěvků:11

nemoze to bit tim ze je to 16 bitova aplikacia

07.06.2015 17:01
ověřen
příspěvků:4 972

Na 32bit systému by 16bit aplikace měla běžet.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
07.06.2015 17:08
příspěvků:11

tak to bude tim NTVMD cpu

07.06.2015 17:14
příspěvků:11

a mne tam pise ze bud zavret alebo ignorovat dam ignorovat a nereaguje

07.06.2015 17:21
ověřen
příspěvků:4 972

Tam to zjistilo nějakou špatnou instrukci, zeptej se na podpoře a už konečně zkus psát čitelně!!!

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
07.06.2015 17:22
příspěvků:11

okej ale tam je to anglicky atd

07.06.2015 17:33
ověřen
příspěvků:4 972

S tebou je to těžký!

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
07.06.2015 18:09
ověřen
příspěvků:1 873
roland | 07.06.2015 17:22

okej ale tam je to anglicky atd

No a ty piš pro změnu text s diakritikou, jinak to ukončíme, nikdo to není povinen po tobě luštit.

---------

Pak existují translátory, nejen na angličtinu, snad je umíš používat.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
07.06.2015 18:22
příspěvků:11

Čo si my to poslal ?

07.06.2015 19:02
ověřen
příspěvků:1 873
Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
07.06.2015 19:25
příspěvků:11

Prosím porad mi.

07.06.2015 19:28
ověřen
příspěvků:1 873

Napiš sem cestu k exe té hry..

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
07.06.2015 19:31
ověřen
příspěvků:4 972

Možná to fakt nepůjde, na jakém systému si to hrál.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
07.06.2015 19:35
příspěvků:11

Jaku cesto hral som to na windows 7 32 bitový system

07.06.2015 19:40
ověřen
příspěvků:1 873

Nějak sebou nemrskáš, zkoušel jsi to spustit v dosboxu ?

http://mujsoubor.cz/emulatory/dosbox
Nainstaluj ten dosbox a zkus to v něm.
.........
Ako spustím hru cez DOSBox?

Najjednoduchšie, ako spustiť hru cez DOSBox je v prvom rade vytvoriť si na pracovnej ploche ikonku pre rýchle spustenie DOSBoxu. Potom už len zložku so starou hrou(poprípade len spúšťací súbor hry) pomocou ľavého tlačitka myši presunúť na ikonku zástupcu DOSBoxu a pustiť. Hra sa automaticky spustí.

.....

Pokud by byl problém se zobrazením, upravit konfiguraci, config.sys

.........

Kdyby to nejelo můžeš to zkusit skrze ten bat, zkusíme pak.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
|<<1>>|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2022 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace