Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Acronis Thrue Image 2011 - obnova

Acronis Thrue Image 2011 - obnova

06.02.2013 22:54

Zdravim. Svuj PC (4jadro, W7 Home - Avast6, Spyboot S/D) pri odchodu z domy ZCELA vypinam ze site spinanou prodluzovackou. Tento tyden se mi stupnuji potize s nabihanim systemu pri zapnuti. Pise to chyby typu - error disc A, soubor ...win32-system.xxx nenalezen, disc boot failed a podobne. Drive (tyden zpet) stacil jeden restart, po tydnu techto potizi uz musim restartovat nekolikrat a ted jsem ve fazi, ze musim obcas pouzit i bootovaci CD Acronis. Upozornuju, ze toto CD pouzivam jen pro pokracovani spusteni Windows, ne obnovu systemu...???!!!... cemuz vubec nerozumim jak je to mozne.

1.

Je mozne, ze tyto potize muze zpusobovat slaba baterka v biosu, protoze pc zcela odstavuji asi 4 roky pres den od 240V? To by ale odporovalo faktu, ze system nyni velmi casto zamrzne at uz pri bezne cinnosti jako je pripojeni ext.HDD tak i napriklad pri zcela nenarocnych hrach. Nebo se rovnez stava, ze za provozu zcela vypadne pruzkumnik windowsu a jsem nucen opet restartovat x-krat....

2.

Mam vytvorenou komplet zalohu sys. disku na druhem datovem hdd pres Acronis. Je tady nejaka dobra duse, ktera by mi pomohla s obnovou? Dostanu se vzdy do faze, kde se zadavaji veci jako nastaveni oddiloveho disku a podobne, ale bohuzel vubec nerozumim CO mam nastavit, ikdyz mam Acronis v CZ. Vzdy mi to oznami, ze mam zalohu a misto zalohy stejne, nebo problem s MBR (??) atd.... Taky bych potreboval vedet, jestli lze pro odstraneni problemu zamrzani a hlavne spousteni resit obnovou pouze treba nejakou Windows interni slozky nebo musim zdlouhave obnovit cely disk, kde jsem se teda jeste navic vubec nedostal?

Dik za pomoc.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace