12.05.2015 11:24 příspěvků:13 | Zdravím Chci si pořídít tablet s Windows 8.1 BING, jde mi o to že jde prý o nějakou očesanou verzy windows, a tak se chci zeptat jestli by mi tam šel hodit nejak plnohodnotny windows 8.1. Na internetu jsem něco našel jen v angličtine, ale taky nic moc. Jen že to nekdo zkoušel ale že měl problem s dotykovou obrazovkou že mu nešla. Přitom jsou 8.1 dělaný na dotyk. |
---|---|
12.05.2015 11:45 příspěvků:4 972 | Co Google? Google máš rozbitý? Zařízení používá operační systém Windows 8.1 With Bing, což je edice osvobozená od licenčního poplatku. Windows 8.1 With Bing se od běžných Windows 8.1 liší pouze v tom, že v prohlížeči Internet Explorer je jako výchozí vyhledávač používán Bing. http://computerworld.cz/hardware/na-trh-se-dostavaji-levne-notebooky-s-windows-8-1-51323 W8.1 tam pochopitelně nainstaluješ, ale systém se kupuje a nehledá někde ba uložto.cz. Tyhle různě upravené systémy, také mívají různé chyby a pak korektně nepracují. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
12.05.2015 12:49 příspěvků:1 873 | To je co za přístroj, nepodlehl jsi, tlaku kupte si laciné šmejdy budou brzy dražší ? Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
12.05.2015 14:45 příspěvků:13 | áha, dík ![]() |
---|---|
12.05.2015 14:52 příspěvků:4 972 | Vyhoď Bing a nainstaluj něco normálního - jit by to mělo. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
12.05.2015 14:54 příspěvků:1 873 | Leda až si to koupí Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
12.05.2015 14:57 příspěvků:4 972 | Jo to mi uniklo, pak to nekupuj a kup něco normálního bez podmínek. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
12.05.2015 15:00 příspěvků:1 873 | Asi tak nějak Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|