Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Problém s VAC

Problém s VAC

29.11.2021 18:14
příspěvků:1

Zdravím,

jelikož jsem už zkusila snad veškeré tipy, které jsem našla na internetu a steam nápovědě a fórech a problém se tím nevyřešil, tak to zkouším ještě touto cestou. Po hodně dlouhé době jsem zase nainstalovala hru Dota 2, ale při spuštění vyhledávání zápasů mě to už dál nepustí, protože se objevuje chybová hláška týkající se systému VAC, (nelze zahájit vyhledávání zápasu,protože systém VAC je blokován problémem ve tvém počítači. Ujisti se prosím, že nepoužíváš žádné programy, které by mohly zasahovat do fungování systému, a že tvůj klient služby steam je správně nainstalován)

Zkoušela jsem chybu opravit přes administrátora pomocí příkazového řádku, zkoušela jsem odinstalovat celý Steam a znovu ho nainstalovat, scanovat problém přímo ve steamu, vymazat dočasné soubory, dokonce jsem zkusila vypnout antivirus a jiné programy, které by mohly mít s tím konflikt, ale bohužel nic z toho chybu neodstranilo a problém pořád přetrvává.

Dočetla jsem se že se to vyskytuje u více lidí v případě hraní online u her Dota 2, CS atd..

Notebook mám nový - HP Pavilion Gaming 15-dk1991nc

Hra mi fungovala a i na horším počítači. Tak nevím co by to ještě mohlo způsobovat.

Prosím o radu.

03.03.2023 17:34
příspěvků:2

restartni hru nebo steam a když ani to nejde tak restartni internetový routr

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace