Úvod > Fórum > Software > Ostatní > oprava spotify

oprava spotify

06.05.2021 10:05
příspěvků:1

Dobrý den, mám problém s aplikací spotify. Rád řeším problémy s PC (chodím do 1. ročníku IT střední školy). Chtěl jsem zkusit si na pc nainstalovat spotify + premium zdarma a když jsem to nainstaloval (podle tohoto návodu https://youtu.be/iBpZqVh1lk4), tak se to tvářilo, že je vše OK ale po automatické aktualizaci spotify mě to nechce přehrávat hudbu ani nic jiněho a spotify premium nefungovalo od začátku. Zkusil jsem všehcny soubory co se jmenovaly v PC spotify vymazat, ale ani to nepomohlo, když jsem si nainstaloval oficialní verzi. Zkusil jsem i program QuickWiper, aby odsrtanil beze stopy všehcny soubory se jménem spotify, ale ani to nepomohlo. Myslím že to způsobuje ten příkazový řádek, co se spustil při instalaci. Kdyby někdo věděl nebo poradil co s tím mám dělat, tak bych byl za každou radu vděčný.

11.07.2021 19:01
příspěvků:12

Dobrý den, vyzkoušejte kouknout skryté sobory nejenom appdata jak local tak roaming, poté by jsem se zaměřil kouknou do registru, a vymazat hodnoty navazující na spotify. Popřípadně bat soubor co jste spouštěl , koukněte v editoru co vlastně zapisoval,přepisoval. S pozdravem R. Klidne se ozvěte s popřípadnými otázkami.

Varování-Nepřítel naslouchá :-)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace