Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Inštalácia ovládačov do počítača s nepodporovanou verziou Windowsu

Inštalácia ovládačov do počítača s nepodporovanou verziou Windowsu

08.11.2020 11:26
příspěvků:1

Zdravím, mám doma kúpený repasovaný počítač Dell Optiplex 760 SFF. Kúpila som ho bez nainštalovaného softvéru, keďže som si to vedela urobiť sama. Je písané, že zariadenie podporuje len Win7 avšak nainštalovala som si Windows 10 a všetko funguje. Koniec-koncov, aj na stránke odkiaľ som ho objednávala mi ponúkali, že mi za príplatok dodajú PC s Win10.

Problém nastáva ale teraz, keď si chcem doinštalovať ovládače. Skúšam to z originálnej stránky Intelu, ovládače mi stiahne ale pri extrakcii mi vždy vypíše, že tento typ ovládača nepodporuje zariadenie s danou verziou OS.

Je vôbec možné, aby som si vôbec stiahla nejaké ovládače do PC?

Dá sa to nejako obísť a všetky ovládače nainštalovať?

Ak som nejaké informácie zabudla uviesť tak napíšte, dopíšem ich Vopred ďakujem za užitočné odpovede

09.11.2020 13:16
moderátorověřen
příspěvků:537

K jaké komponentě potřebujete ovladače? Dnes si drtivou většinu ovladačů stáhne windows 10 sám.

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz - vše co píšu je bez záruk :) to jak si s tím naložíte je zcela na vás
09.11.2020 22:32
ověřen
příspěvků:2 090

Adame, problém je v tom, že pro dnes už bohužel hodně starších přístrojů s W10 neexistují oficiální ovladače. Pak nezbývá, než sáhodlouze hledat po netu neoriginální ovladače, které vyvinuly jiné weby, než Microsoft. Jde to, ale amatérům to nedoporučuji.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace