Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Seká se mi notebook

Seká se mi notebook

20.06.2020 15:34
příspěvků:1

Dobrý den,

Potřebuji poradit, mám notebook Dell Inspiron 3583 s procesorem (Intel core i7) mám ho asi třičtvrtě roku, jel úplně v pohodě a najednou se nemůžu skoro ani dostat do ikony START, seká se mi myš, a zvuk je někdy při videích zasekaný... ještě včera mi jel úplně v pohodě a přes noc je prostě nepoužitelný... Zrovna teď ho potřebuji nejvíc do školy, kvůli téhle situaci a nevím si s tím rady... děkuji

20.10.2020 18:28
příspěvků:14

Čégo, zkus si stáhnout cc cleaner nebo nějaké antivirusy. Většinou za tím stojí malware. Jestli tohle nepomůže resetuj pc a nech si jenom osobní věci vymaže ti to všechny programy jenom fotky atd. to nechá.

20.10.2020 18:45
ověřen
příspěvků:2 090

Na CCleaner a antiviry je už pozdě. Nehledě na to, že stahovat cokoli, o čem nevím, zda to pomůže, do takto se chovajícího notebooku, je nesmysl.

Netvrdím, že tam nemůže být nějaký virus (Trojan a pod), ale s tím nepomůže ani CCleaner ani antivir.

Pokud ntb nevypínáš a pouze ho necháváš spát, pak se nediv, že se takto chová.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace