Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Už nevím co s tím

Už nevím co s tím

21.02.2020 11:45
příspěvků:1

Zdravím, prosím vás jdu si pro radu. Je to již dýl, co mi začal blbnout stolní PC - zapínala jsem ho třeba na 20x (to opravdu nepřeháním, zapla jsem čudlík, nic nenabehlo, opět jsem ho natvrdo vypla a takhle opravdu třeba 20x), začalo to zničeho nic, nic se neinstalovalo ani nedávaly nové vnitřnosti. Pak PC dobu stál, teď se opět zapojil s tím že přítel se na to vrhnul že zjistí co s tím je. Mysleli jsme, že je problém s CMOS baterií, tu jsme vyměnili, problem přetrvává. Vyměnili jsme zdroj, zkusili nové harddisky, problém stále přetrvává. Včera přítel odpojil grafiku, poté počítač naběhl asi 5x po sobě úplně bez problémů. Ještě včera jsme koupili novou grafiku, zapojili a problém opět přetrvává s tím, že když se ten počítač už zapne a vypadá že nabíhá, tak se nezapne a musí se třeba ještě 2x vypnout. Paměti by měly být také v pořádku. Nevíte prosím co by to mohlo být??? Oba jsme už zoufalí, nevíme absolutně co s tím. Děkuju moc za rady a pomoc.

21.02.2020 12:58
příspěvků:221

Dobrý den, měl jsem stejný problém. Odnesl jsem PC do servisu a tam zjistili vadnou součástku na základní desce. Po výměně vše fungovalo dobře. Desku jsem měl ještě v záruce takže jsem nic neplatil.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace