Úvod > Fórum > Internet > Ostatní > Kliknutí na přeložené slovo v google překladači

Kliknutí na přeložené slovo v google překladači

09.05.2019 19:26
příspěvků:1

Dobrý den,

prosím o radu, co znamená kliknutí na přeložené slovo v google překladači. Po kliknutí se ukáže možnost vybrat jiné slovo z nabídky. Když vyberu jiné slovo, tak se jeho barva změní na oranžovou. Chci vědět, co tohle kliknutí znamená. Pro příklad si zkuste přeložit z češtiny do angličtiny slovo stát - přeloží se jako state (dále lze po kliknutí na tohle slovo vybrat slovo stand a country) - po kliknutí na jedno z těchto slov se slovo zobrazí a barvu změní na oranžovou (možná jsem kliknul i na možnost - improve this translation, ale nikdy jsem nekliknul na možnost submit). Chci pouze vědět, jestli jsem náhodou tímto kliknutím něco neodeslal googlu nebo se tímto kliknutím nic nestalo.

Prosím jen o 100% jisté odpovědi a nebo pokud chcete napsat jen názor ale ne 100% jistotu, označte prosím zprávu na konci do závorky jako názor.

Díky.
Staňa

10.05.2019 12:03
příspěvků:221

Dobrý den, vyzkoušel jsem si to. Podle mě se jedná jenom o zvýraznění rozdílu slov, abyste si nemyslel, že jde o překlad slova, stát. Pokud v roletce kliknete opět na správné slovo, stát, tak opět dostane černou barvu.

Je to můj osobní názor. Jiný důvod mě nenapadá a ani na webu jsem ho nenašel.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace