Dostupnost pcforum.cz

Fallout new vegas dead money pomoc

Diskuze o počítačových hrách, tipy, cheaty, recenze, screenshoty apod.

Fallout new vegas dead money pomoc

Příspěvekod ICEMAN » 20 dub 2011 11:46

Potřebuji pomoct při postupu dále,skončil jsem u těch 4 vypínačů a vpravo je jakýsi plánek rozvodu,když je chci zapnout tak mi to napíše že je to zarezlý a potřebuji větší sílu nebo co šipka ukazuje na toho supermuanta co mám jako ukolovýho parťáka když dám mluvit tak mi něco řekne a nic se nastane.
Asi není najezenej,jenže v okolí už nejsou žádní nepřátelé.
Všem kdo pomůžou dík.
ICEMAN
level 1
level 1

Re: Fallout new vegas dead money pomoc

Příspěvekod jindral » 20 dub 2011 15:13

ICEMAN píše:Potřebuji pomoct při postupu dále,skončil jsem u těch 4 vypínačů a vpravo je jakýsi plánek rozvodu,když je chci zapnout tak mi to napíše že je to zarezlý a potřebuji větší sílu nebo co šipka ukazuje na toho supermuanta co mám jako ukolovýho parťáka když dám mluvit tak mi něco řekne a nic se nastane.
Asi není najezenej,jenže v okolí už nejsou žádní nepřátelé.
Všem kdo pomůžou dík.

já to neznam a nikdy jsem to neviděl, ale co takhle jít třeba trochu víc zpět (jestli to jde) pro nepřátele a pobít je?
Processor: MOS Technology 6510 - 1 MHz
RAM: 64 kb
ROM: 20 kb
Graphics: VIC-II
Sound: SID 6581
jindral
level 5
level 5

Příspěvekod ICEMAN » 21 dub 2011 06:50

Vyřešeno až to budete někdo hrát a budete mít stejný problém tak se mrkňete na youtube Dead Money Part6 tam je to krásně vysvětlený.
ICEMAN
level 1
level 1

Příspěvekod admin » 21 dub 2011 07:30

Mrkneme, ja zatim jeste ani nedohral zakladni verzi fallout new vegas. Dal jsem se na stranu robota a ted uvazuju jestli nepustim starsi save a nezmenim sve rozhodnuti :)
admin
level 4
level 4

Příspěvekod ICEMAN » 27 dub 2011 10:59

Dodávám že je to dobrej datadisk s lepší atmosférou než základ plnej pastí,odolných nepřátel (ze začátku),a pomalího postupu který vyžaduje bystré oko.Herní doba mohla být delší ale mě to trvalo cca.15hod. při prolezení většiny míst.
A jěště jedna maličkost hodně si promluvte z kařdým z přidělených spolubojovníků dá se z nich výmáčknout celkem 3 nový perky a ůplně na konci ve vaultu v tý místnosti kde mluvíte z počítačem jsou na stole zlatý cihly jedna má 35Kg ale já ji prodal po návratu za 9856 zátek a všechno nově získané vybavení se dá odnést zvlášť nové zbraně a hrát dál v základu.Moje hodnocení je 87%
ICEMAN
level 1
level 1

Zpět na Počítačové hry