Dostupnost pcforum.cz

Aion cz/sk free server

Diskuze o počítačových hrách, tipy, cheaty, recenze, screenshoty apod.

Aion cz/sk free server

Příspěvekod arepmic » 25 dub 2012 13:58

Aion je fantasy MMORPG jehož vydavatelem je NCsoft (Lineage a Guild Wars).
-Hráči si mohou vybrat ze dvou hratelných ras člověk a asmodian (něco jako noční elf).
-Ve hře se nachází osm povolání 4 základní a od každého 2 specializace.
-Aion vám nabídne při vytváření své postavy mnoho možností, takže pokud si postavu upravíte tak jí nikde ve hře nepotkáte bude unikát.
-Jedno z hlavních lákadel hry je létání. Každý hráč může od desátého levelu létat . Postupem času mohou hráči získat různé typy křídel a naučit se speciální skilly, které budou moci využít pouze při letu.
-Na hráče čeká celkem čeká více než 30 dungeonů.
-Aion nabízí propracovaný systém výroby. Hráči si mohou vybrat celkem ze šesti profesí (Weaponsmithing, Armorsmithing, Tailoring, Handicrafting, Alchemy, Cooking), přičemž se mohou naučit všechny

A to hlavní je že tohle můžete mít na serveru Soul-Aion zadarmo,ofik už sice je taky zadarmo ale máte tam plno omezení a aby jste si hru užily musely by ste si zaplatit.Na serveru Soul-Aion můžete ale hrát ZADARMO
Gm často online ,denně 200+ hráčů,dobré raty,časté eventy
arepmic
level 0
level 0

Re: Aion cz/sk free server

Příspěvekod adam » 25 dub 2012 14:48

Nějak mě tu scházej screenshoty ze hry, podle toho bych se rozhodoval já zda si tu hru zkusím či ne.
adam
level 3
level 3

Příspěvekod arepmic » 25 dub 2012 15:39

Tak tady mas odkaz na videjko ukázka postav http://www.youtube.com/watch?v=FX3ybjkoHXw
arepmic
level 0
level 0

Příspěvekod adam » 25 dub 2012 20:36

Mě u těchto her vždy překvapí hrozná grafika, nevyužítí současných funkcí grafických karet. Stiny nic, vyhlazeni nic, textury slabe, barevnost jako z nejakych omalovanek, mam radsi neco co vypada vice realne.
adam
level 3
level 3

Příspěvekod radeksima » 25 dub 2012 20:45

No, je to 3 roky stara hra :) realnou mmorpg ja neznam, u techto her nejde o to, jak hra vypada, ale o to aby to cloveka bavilo a hral to treba 2 roky v tahu.
Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
radeksima
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod nonstopPC » 26 dub 2012 00:17

Já to dva roky hrál (L2, ne Aion) Jsou to krásné vzpomínky, ale nevstoupím dvakrát do stejné řeky:-D
http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
nonstopPC
level 7
level 7

Příspěvekod arepmic » 26 dub 2012 04:55

Jistě že Aion není nějaká grafická pecka ale jde o to si zahrát s kámošema.Jestli ale čekáte na nějakou pecku tak má vyjít od NCsoftu Blade and Soul ta má bít po grafické stránce mrtě vytuněná ale kdoví kdy vyjde no :D Jestli si chce někdo zkrátit čekání tak může zapařit Aion jako já :D
arepmic
level 0
level 0

Příspěvekod nonstopPC » 26 dub 2012 08:31

No to nevím, L2 mi tehdy lezly dost do života...:-D
http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
nonstopPC
level 7
level 7

Příspěvekod sircohen » 01 kvě 2012 18:34

Soul Aion:

1.GM team-celkem schopný ovšem až na vyjímky bez zajmu o hrače či hru a její správnou funkčnost
2.Forma donate- ne zcela dobrovolné některé itemy můžete získat klikáním na reklamy či toplisty nebo platbou za což dostanete tzv SG body které využijete v itemshopu na webu.
3.středně zabugovaný server
4.pvp díky počtu hráčů na slušné úrovni
5.skily-funkční cca na 60% tak jak by fungovat měly.(nebrány v potaz skily mobu bosu atd.)
6.Questy -většinou funkční
7,arény -funkční
8.instance -až na vyjímky funkční
9.pevnosti-funkční
10.max lvl -55
11.pet system-funkční
12.Geodata- Funkční na cca 60%

Závěr:celková hratelnost ( můj názor 65%)

Aion victory:

1.Gm tým- snaživý a vstřícný
2.Forma donate- Zcela dobrovolná itemy kupujete přímo ve hře za ztv.Tolly které získáte výměnou u Gm za itemy padající v určitych dungeonech (Archon Patrol Insignia)
3.mírně zabugovaný server
4.Pvp -pře malý počet hráčů slušné
5.Skily funkční na 90% a odpovídající realitě a umyslu tvurců hry.
6.Questy ne všechny zcela funkční
7.Víceméně funkční krom trainingu.
8.instance -funkční
9.Pevnosti-funkční
10.Max lvl-60
11.Pet systém -funkční z části (nejde petům zvyšovat nálada hraním apd.)
12.Geodata:funkční na 80%

Závěr :celková hratelnost ( jen můj názor 80%)
sircohen
level 0
level 0

Zpět na Počítačové hry