Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Zmizelo Menu Bootování v BIOSU/UEFI

Zmizelo Menu Bootování v BIOSU/UEFI

13.02.2017 21:03
příspěvků:6

Zmizely položky s možností zavádět Boot např HD, CD, USB a podobně, které se po zapnutí PC a kl. F11 používají u desek MSI Z170. Klávenou DEL mohu vstupovat do BIOSu a nastavit pořadí Bootování. Použije-li se ale F11, zastaví se spouštění zústane červené auto na monutoru a je nutno PC vypnout.Pokud se znova PC zapne tak proběhne spuštění WIN 10 bez problému. Závada se nestala tím, že bych měnil BIOS, stala se sama při spouštění nějakého programu a vkládání Flešky. Pro nápravu jsem použi F6- nastavení defaultu, ,dále jsem vyhodil na chvíli baterii BIOSu a závada trvá. Setkal se někdo s tímto? Takže musím nastavovat Boot pouze v BIOSu DEL, dříve to bylo možné v Menu po F11.

13.02.2017 21:10
ověřen
příspěvků:4 972

To by mělo jít nastavit v Biosu. Tím žes resetoval CMOS si to nastavení smazal.

Prostuduj manuál k desce.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace