Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Zamrzává mi prohlížeč

Zamrzává mi prohlížeč

02.02.2012 14:47
příspěvků:4

Ahoj, potřeboval bych pomoct.

Když najedu na jakoukoliv stránku, kde je Flash animace, nebo třeba na video na YouTube, tak mi zamrzne prohlížeč, a to jak IE, tak Firefox i Opera.

Jakmile ve správci úloh vypnu plugincontainer, tak mi to ve Firefoxu napíše "Zásuvný modul Adobe Flash spadl."

Nevím, kde je chyba - nic jsem předtím neinstaloval, nepřeinstalovával, neaktualizoval, žádnej program, nebo ovladače, prostě nic. Ten Adobe Flash jsem zaktualizoval na poslední verzi, ale problém přetrvává.

Zároveň s tím mi ještě přestal jít zvuk - to stím může souviset, protože zvuk nefunguje ani když přehrávám hudbu, nebo video ve VLC, nebo media player classic, a ty maj svoje kodeky, takže v kodekách by to bejt nemělo.

Jo a když restartuju PC, tak zvuk jde, ale jakmile začnu zkoušet ten flash, tak přestane jít (ten zvuk, ne ten flash, ten nejde furt).

Mám Windows 7 ultimate x64.

Napadá někoho, v čem by mohla bejt chyba ? Díky moc.

02.02.2012 17:25
příspěvků:1 920

Jak dlouho problém přetrvává? Kompletně bych flash player a všechny jeho součásti z pc odstranil a v klidu nainstaloval přímo z adobe.com. Nechci říkat že nejsem milovníkem, ale Chrome jsi vyzkoušel?

02.02.2012 19:01
příspěvků:4

Od včerejška, Chrome jsem nezkoušel, můžu zkusit, ale bojim bojim, že to bude stejný. Jinak Adobe jsem celý odinstaloval a nainstaloval nejnovější verzi (z webu Adobe) a furt ten samej problém. Díky moc za rady. Kdyby tě ještě něco napadlo (nebo kohokoliv jinýho), tak budu rád za jakejkoliv nápad.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace