Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > World of Tanks - herní kupony

World of Tanks - herní kupony

14.10.2016 08:23
ověřen
příspěvků:1

Zdravim. Chci si koupit munici. Zatim hraju bez peněz ale rozhodl sem se že si něco koupim, dostal jsem peníze k narozkám. Ale nechci to všechno narvat do jedný hry, ale zároveň si chci dát peníze na internet všechny abych to neutratil za kraviny. Možná začnu nakupovat i do jinejch her. Nějaká rada jak na to? ještě chci podotknout že nemám účet. Takže platba online neni možná. Maximálně převodem když někoho z rodiny poprosim.

13.04.2017 11:11
ověřen
příspěvků:5

Můžeš si za to koupit paysafeard. V tankách se tim dá platit. Můžeš si to koupit buď na benzínkách v žabce a nebo online třeba mobilem na https://www.herni-kupony.cz/paysafecard/ . Já osobně používám ten mobil. Koupíš si za kolik potřebuješ a pak se ti z toho postupně odečítaj prachy. Ani nemusíš vyčerpat rovnou celej. Jen co potřebuješ zbytek ti tam zůstane.

13.04.2017 12:32
ověřen
příspěvků:2 090

Myslím, že za půl roku už to vyřešil

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace