Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Windows 7, problém pri preinštalovaní

Windows 7, problém pri preinštalovaní

20.01.2015 19:23
příspěvků:102

Dobrý deň.

Včera som chcel preinštalovať systém, lebo mi nechcel ísť internet na PC, aj keď na ostatných PC a aj na wi-fi išiel a nieje chyba v kábli lebo na notebooku kde som to skúšal išiel a na PC nie. Lenže asi som mal nejakým spôsobom poškodený disk a tak mi inštaláciu nedokončilo lebo nevedelo prečítať niektoré súbory a tým pádom tam mám teraz nedoinštalovaný windows a ten pôvodný a vždy keď chcem zapnúť systém musím spustiť bios, vypnúť pc a znova zapnúť a rýchlo prepnúš šípkami na pôvodný systém. Neviete mi poradiť ako odstránim ten nedoinštalovaný systém aby mi to pri spúšťaní nezapínalo ?

Ďakujem pekne.

PS: nevedeli by ste mi poradiť ešte prečo mi vypadáva internet na PC ? všade na ostatných PC ide no len mne to aj na pár dní akoby vypadne a potom zase ide. Kábel som už vymenil a nepomohlo. Sieťovú kartu mám integrovanú v základnej doske, ktorú som kupoval v auguste.

20.01.2015 20:19
ověřen
příspěvků:1 873

Měl bys tedy upravit soubor boot.ini (otevři ho a smaž v něm cestu k tomu poškozenému systému) a pak ten nedoinst. odstranit, buď rovnou v nabootovaném původním win, nebo třeba skrze nějaký boot linux ...

(Pokud to budeš testovat pokus omyl, tak si ten původní boot.ini někam skopíruj, ať to nemusíš případně řešit ještě skrze opravu ..fixmbr/fixboot )

Kdybys to přece jen zmršil, tak, že bys to už nenabootoval, tak nabootuj třeba hirensboot (ten si musíš vypálit na CD, pokud ho náhodou už nemáš) a po té ten boot.ini uprav znovu v něm z té zálohy.

----
Co máš s připojením nevím, ....

a pokud máš poškozený instal. CD tak si sežeň jiné a použij na install. svoji licenci/key.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace