Úvod > Fórum > Internet > Internetová komunikace > Vyskakovaci okna

Vyskakovaci okna

01.06.2013 07:32
příspěvků:1

Dobry den prosim o radu. Z nejakeho duvodu mi na netu zacali vyskakovat nova a nova okna kdyz na neco kliknu napr. na seznamu si chci prrecist stranku kliknu na ne a vyskoci nove okno a vsude. Nez jsem se dostala sem mam pod tim dalsich sedm oken. Navic jsem ted zjistila ze na notasu mi na netu nejdou psat pismena s hackem a carkou ze to pise cisla, dale kdyz chci oznacit pismeno oznaci mi to nejlepe celou sranku a nereaguje mi ani jeden shift je toho dost ale myslim ze pricinu by to mohlo mit stejnou protoze vcera vecer vse v poradku a dneska rano uz mi dela tohle. Moc dekuji za odpoved.

01.06.2013 08:11
příspěvků:272

Tak příčinou nepsaní háčků, nýbrž číslic může být klávesnice změněna z CS na EN. V pravo dole, na liště by měla být možnost to změnit. Možná se mohlo něco přenastavit, podobné to je i s prohlížečem souborů v počítači, tam si můžete navolit, zda má vyskočit nové okno, nebo se to má rozkliknou v tom stávajícím. Docela by pomohlo, kdyby jste uvedla svůj internetový prohlížeč, nebo zkuste si stáhnout jiný prohlížeč, třeba může být ten stávající nějak poškozený.

01.06.2013 08:18
příspěvků:5 728

jak pise cadej, ale spis bude zamackly tlacitko shift, nebot s nim pises misto diakritiky cisla a pri kliknuti se ti otevre nove okno, s tim oznacenim textu to taky nasvedcuje shiftu. nevylila se do toho notebooku nejaka "zahadna" kapalina?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace