Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > [Vyřešeno] Reklamace Verbatim DVD

[Vyřešeno] Reklamace Verbatim DVD

04.05.2013 18:56
ověřen
příspěvků:430

Zdravím. Jelikož už mě fakt nehorázně se*e kvalita disků Verbatim, chci řešit problémy, který s nima mám. Téměř polovina všech CD nebo DVD od Verbatimu co jsem si koupil jsou nepoužitelný. Dnes jsem si chtěl vypálit dilm na DVD. První věc, co mě zarazila byl stop systému, kterej hlásal, že nemůže zkopírovat soubor blabla.VOB. To jsem nijak neřešil, prostě to je Windows. Vzal jsem teda CDBurnerXP a zkusil to vypálit přes něj. CD se točilo šílenou rychlostí a pak ho to vyfluslo se zprávou, že médium bude pravděpodobně nepoužitelný kvůli chybě nevim jaký a že je to možná kvůli kvalitě. To jsem ještě zůstal chladný, protože už jsem si zvyknul, že Verbatimky prostě věčně nefungujou. Vzal jsem tedy druhé DVD a zkontroloval jeho kapacitu. Aniž bych s ním prováděl jakékoliv akce, celková velikost i volné místo - O bytů. Obě DVD jsem zkoušel na třech počítačích s DVD mechanikou a ani jeden je nepřečetl. V tu chvíli jsem vypěnil a už mi fakt došla trpělivost. Nejenom, že se mi tu válí v šuplíku z výroby zničený dvouvrstvý DVD za padesát korun nebo to laserově potisknutelný, ale k tomu tu jsou ještě haldy dalších běžných CD a DVD, který po vypálení jednoduše nefungovaly. Proto se vás ptám:

1. Můžu alespoň ty poslední DVD reklamovat s nadějí na úspěch? DVD jsem kupoval v trafice, takže ani účtenku nemám (nejde o prodavačku, jde o zákon), ale disky jsou v 99,9% stavu

2. Jelikož už odmítám někdy koupit cokoliv od Verbatim, doporučíte mi nějakého jiného výrobce? Co říkáte třeba na EMTEC? (Mě se celkem zamlouvá a nikdy problém nebyl)

Díky

little_wolf
04.05.2013 19:17
příspěvků:5 728

ono kupovat dvd v trafice, kde je v lete 40 stupnu a ty DVD jim tam lezi kdovijak dlouho neni moc dobre pro ty DVD a uplne nejidealnejsi je to mit vystavene pekne na slunicku

bud je chyba tady v tomto a nebo ve spatne mechanice.

Reklamovat se to muzes pokusit, ale bez uctenky nemas zadny dukaz (a pochybuji ze by ti to vubec uznal).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
04.05.2013 20:40
ověřen
příspěvků:430

OK no.. Tady si sice ty disky moc dlouho nepoleží, trafika je vytápěná, ale ty DVD nejsou ani u okna, maj je někde pod pultem Mechanikou to rozhodně není, ostatní DVD fungují. Kdybych je koupil třeba v Globusu tak by mi to uznat měli ne?

little_wolf
04.05.2013 22:58
příspěvků:5 728

V globusu se s tim nes***u dojdes a vrati rovnou penize. A pokud ne, tak staci 5 minut a urcite to uhadas. V kaufu jsem zazil 2 bezdaky, co vypili 3/4 flase vodky a pak ji sli vratit, ze je zkazena. Baba kupodivu oenize vratila.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
05.05.2013 09:40
ověřen
příspěvků:430

Tak to je paráda Holt když vydělávaj i při 80% slevách, můžou si to dovolit...

A co ty alternativy? Neznáš nějaké funkčnější než je Verbatim? (samozřejmě v co nejpodobnější cenový kategorii )

Dík

little_wolf
05.05.2013 10:21
příspěvků:5 728

tak pri 80% slevach uz nevydelavaj (teda v pripade ze to predtim nezdrazi o 50% ), obvykla marze prodejce byva do 50% (to se zda hodne, ale zapocitej do toho najem, prodavace, ridice auta, skladnika,...).

Napr. Obchod se 4 prodavackama musi vydelat nejmene 50k dene (pri 50% marzich), jinak ten obchod jednodusse prodelava

ale to jsem moc odskocil od tematu, emtec je dobra znacka, ale na verbatim dle me nema. Ono s trafikovym prodejem je to takove pekelne. Kdyz jsou schopni prodavat nekolovane cigarety a chlast, tak urcite nebude pro ne problem si nekde sehnat "velmi levne"dvd verbatim. Na druhou stranu muze byt chba v serii atd,..

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
05.05.2013 18:24
ověřen
příspěvků:430

Tak s těmi 80% to byla trochu nadsázka, ale stejně to je dost

Tady se to prodává normálně z originálních boxů a jedno to DVD stojí 16 Kč, takže to padělky nejsou. Pořád je to ale levnější než cesta do Plzně. Chlast si tady bohužel (naštěstí?) nekoupíš Podle mě za to může přímo samotnej Verbatim, u něj mi to vždycky blblo (i když ne tak jako v poslední době)... Každopádně dík za odpovědi

little_wolf
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace