Úvod > Fórum > Ostatní > Společnost Kingston představila flash disk s portem USB Type-C

Společnost Kingston představila flash disk s portem USB Type-C

04.06.2015 09:31
ověřen
příspěvků:4 972

Společnost Kingston včera oznámila uvedení USB flash disku DataTraveler® microDuo 3C. Disk DataTraveler microDuo 3C má dva konektory, které fungují jak se standardním rozhraním USB typu A (3.1, 3.0, 2.0), tak s novým rozhraním USB typu C. Rozhraní USB Type-C™ je nový, již používaný standard, který se bude nyní rozšiřovat a jehož konektor je možné zasunovat z obou stran, a umožní v budoucnu konstrukci štíhlejších a tenčích zařízení. Tento jediný port umožní zařízení přenášet data, slouží jako video výstup, pro nabíjení a také napájení externích zařízení.

Disk DataTraveler microDuo 3C je ideální způsob, jak dopřát až 64 GB úložného prostoru nejnovějším smartphonům, tabletům a počítačům Mac, a přitom je kompatibilní i se současnou generací zařízení.

http://techboard.cz/spolecnost-kingston-predstavila-flash-disk-s-portem-usb-type-c/

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace