Upoutávka
|<<1>>|

Složeni PC

13.05.2012 02:40
příspěvků:63

Zdar lidi, jsem písí novacek a chtel bych si slozit novy PC, no vybral jsem nejak komponenty a chtel bych se zeptat jestly to bude sesdet, jinak PC budu chtit samozrejme pro hry , chci aby jste zkritizovali moji sestavu popripade co bych mel dale dokoupit nebo co by bylo lepsi vymenit, dekuji moc :ú

http://www.alza.cz/gigabyte-p61a-d3-d300078.htm

http://www.alza.cz/patriot-8gb-kit-ddr3-1333mhz-cl9-signature-line-s-chladicem-d245775.htm

http://www.alza.cz/western-digital-caviar-blue-1000gb-32mb-cache-d195111.htm

http://www.alza.cz/zotac-geforce-gtx550-ti-1gb-ddr5-amp-edition-d227422.htm

http://www.alza.cz/intel-core-i7-2700k-d289739.htm

http://www.alza.cz/c-tech-flamingo-d261704.htm

http://www.alza.cz/corsair-cx600-v2-d237950.htm

Moje otazka je tedy jestly na tim rozjedu Battlefield 3 na maximalni detajly a alespon tak 60 - 80 FPS

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
13.05.2012 02:47
příspěvků:63

grafiku menim za tuhle

http://www.alza.cz/asus-engtx560-ti-dcii-2di-2gd5-d299152.htm

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
13.05.2012 10:05
moderátor
příspěvků:5 548

disk spis tento http://www.alza.cz/seagate-barracuda-7200-12-1000gb-s-advanced-format-d283656.htm (ma 64mb cache) a dal bych jinou desku.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
13.05.2012 14:13
příspěvků:1 279

Pokud je počítač stavěn na hry, tak je ta sestava dosti nevyvážená - procesor je až moc silný a grafiká karta naopak moc slabá:-)

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
13.05.2012 17:19
příspěvků:63

No disk tedy beru ten co jsi mi doporucil n to a co se tyce grafiky tak kamos mi ji poradil a rekl ze je dost vykonna a davaji ji i do silnych hernich pc, a co se tyce ty zakladni desky tak bych byl rad kdyby jste mi poradili jinou Celkove schytavam sami nazory ze tenhle procesor je na hry absoultne nejlepsi jaky jen existuje, ale jestly ma nekdo nejaky pekny navrh pro AMD do 20ti tisic, kde by jsem rozjel paradne Battlefield 3 na ultra detajly tak sem s nazorama jsem vdecny za vsechny kritiky a nazory

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
13.05.2012 17:49
moderátor
příspěvků:5 548

procesor-ja bych spis 400kila priplatil za ivy bridge (bude trosku uspornejsi a min hrat, aspon podle benchmarku). a to konkretne http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400830984YJ1LIT nebo i5 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400830984YJ1LIS ale ten uz nema hyperthreading.

grafika http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007K0BV9501K4R mela by byt o chlup vykonnejsi jak tak 560ti (zas jak v cem...).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
13.05.2012 18:02
příspěvků:63

joo joo to vypada pekne, ja o Ivy Bridge uvazoval jen jsem nevedel ze na jinych obchodech to taky muze byt levnejsi dekuju a ta grafika vypada urcite fajn.

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
13.05.2012 18:04
příspěvků:63

Jinak co se tyce ty zakladky jaky jsou nazory ?

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
14.05.2012 13:10
příspěvků:1 279

Jak říkám, sestava je nevyvážená a raději bych udělal komplet novej návrh. (k této grafice stačí v pohodě core i5 a nebo Phenom X4 apod.) Pokud core i7 - tak už bych šel do nejvyšší třídy (např. HD 7950)

jde o to, že gtx 560 nenakrmí pořádně procesor core i7 (zkrátka grafika bude brzdou)

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
15.05.2012 07:01
příspěvků:63

dobre tedy dekuju, no takze Radeona 7950 sem vomrkl a vypada daleko lip nez 560ka. Urcite to prohodim nuze teda http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007K0BV91D1IAH

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
15.05.2012 07:14
příspěvků:405

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1L7A0112YE011KHZ01192Q010Z3F010NVN011KXK011KB101 Tady jsem ti něco nastrčil ta 7870 je i o něco silnější jak 6950 takže to je možná sice trochu přes tvůj limit který jsi sice nedal ale myslím že to chceš kolem 20000Kč že?Takže se na to mrkni.

OS:Windows 8 Pro CPU:AMD Athlon II X4 640 3,0Ghz GPU:Gigabyte Radeon HD6670 (snad bude Sapphire HD4870 Toxic) RAM:4GB Kingston 1333MHz 2x2GB HDD:Seagate 160GB Western Digital Caviar Blue 500GB Základní deska:Gigabyte GA-870A-USB3L(Socket AM3+) NTB: HP Pavilion DV6 taková plečka na MC už mrtvá.........
15.05.2012 07:21
příspěvků:63

Dekuji, a ja to i beru, tisicovka prez limit neni nijak ukrutna, a ta sestava se mi libi, prece jen porad muzu upgradovat kdyz budu chtit

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
31.05.2012 08:29
příspěvků:6

Asi to píšu pozdě ale ta sestava je blbost chipset H-77 a i5 2500k !! ??

31.05.2012 09:34
příspěvků:837

Ano, na H77 nejde taktovat, na Z77 ano. Pro taktování je vhodný procesor s otevřeným násobičem (a to je právě to K za číslem CPU). Takže stručně:

H77 + 2500
Z77 + 2500K

31.05.2012 14:28
příspěvků:63

Jo ? dekuju to uz jsem zjistil ten den co jsem se pokousel poprve taktovat, proto jsem pucil procak kamosovi a taktnul mi ho on :F

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
31.05.2012 14:55
moderátor
příspěvků:5 548

???? Procesor ti pretaktuje zakladni deska, takze kdyz ho vlozis do svoji desky, tak jses na puvodnich hodnotach, takze to co mas v podpisu je pekna hovadina )

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
01.06.2012 00:58
příspěvků:63

Pravda ted koukam do biosu ani me nenapadlo si to overit , Ale necham to tam v tom popisu pro spestreni cisla. Jinak.

Je povazovano za Upgrade z me grafiky na tuto ? http://www.alza.cz/gigabyte-r697ud-2gd-d331686.htm

Ci downgrade ?

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
01.06.2012 02:22
příspěvků:1 279

Zdá se mi to, nebo máte samé hloupé otázky a poznámky? (Jeden z důvodů, proč sem do této diskuse nepíšu)

Radíte, tváříte se jako machr a neumíte si najít recenze karet?

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
01.06.2012 08:41
příspěvků:63

Ja jsem az prez prilis liny neco hledat Tendle zpusob je pro me odost pohodlnejsi a nezabira mi tolik casu a proto se na to spoleham :F

Gigabyte GA-H77-D3H (rev.1.0) LGA 1155. CPU Intel Core i5 2500K 4.5Ghz, Kingston blu 16 GB DDR3 1333MHz CL9, OCZ moldXtream 600W, Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB DDR5 4800MHz / 1100MHz core 256bit. HDD Seagate Baracuda 3.5 1000GB 7200rpm 64mb cache.
03.06.2012 14:04
příspěvků:405

HD7870 je dostačující.

OS:Windows 8 Pro CPU:AMD Athlon II X4 640 3,0Ghz GPU:Gigabyte Radeon HD6670 (snad bude Sapphire HD4870 Toxic) RAM:4GB Kingston 1333MHz 2x2GB HDD:Seagate 160GB Western Digital Caviar Blue 500GB Základní deska:Gigabyte GA-870A-USB3L(Socket AM3+) NTB: HP Pavilion DV6 taková plečka na MC už mrtvá.........
|<<1>>|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2014 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace