Úvod > Fórum > Software > Rozbitá sluchátka?

Rozbitá sluchátka?

03.08.2015 14:07
příspěvků:15

Dobrý den chci se zeptat. Mám špuntová sluchátka. Byla u mě kamarádka a já jsem ji pouštěla nějaké video. Když odešla všimla jsem si že na jednom sluchátku je mřížka a na druhém ne. Elektronice moc nerozumím a ani nevím k čemu ta mřížka je. A má otázka je jestli je můžu normálně používat nebo jestli to mám brát jako rozbitou věc a k čemu ta mřížka vlastně slouží ?

05.08.2015 16:25
ověřen
příspěvků:2 090

Pokud fungujou obě strany, není moc co řešit. A tou mřížkou myslíš co?? Nejlepší by bylo foto.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
05.08.2015 18:50
ověřen
příspěvků:4 972

Možná se jedná o nějakou ochrannou mřížku membrány, nebo jen o estetický doplněk.

Jak bylo psáno, na funkci to vliv nemá, ale podíval bych se po koberci, jistě se to nevypařilo a mohlo by to jít jen zacvaknout nebo přilepit.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace