Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Prosim .. ping CS 1.6 "STEAM"

Prosim .. ping CS 1.6 "STEAM"

15.04.2011 19:45
příspěvků:3

Potřeboval bych poradit s pingem. Mám internet od UPC mám skoro 30.MBps a uploud 2.Mbps. Když chci jít na nějaký server třeba si dát CW nebo TG nebo jen mix tak na serveru "dobrém serveru" mám ping 15.. když se rozeběhnu tak mě hned ping začne skákat asi tak to 15-->66-->120-->600--> ""KICK"" .. mám strašně malou stabilitu internetu která je 40,50, až 73% ..

Volal jsem na operátora UPC a ten mě říká, že prý vada není u nich, že, prý chyba buď je toho serveru.. když jsem se ho zeptal.. jestli se nedá nějak zvětšit ta stabilita, aby ten ping tak moc neskákal.

Mám windows 7

Jestli někdo ví jak na to nebo měl s tím nějaké problémy.. tak ať píše tady nebo na můj skype: borecek894 ( nothing ).. (jsem tak pořád ! ). Moc děkuji

15.04.2011 20:52
moderátor
příspěvků:5 532

chybu bych opravdu hledal u tebe.

zkusit vypnout firewall, antivir a dalsi zbytecne programy pri hrani. Jinak kamosovi to taky delalo (ping zacal na 10ms a pak postupne houpl k 700 a pak to klesalo a nebo ho kickl server), vyresilo se to samo (vysali jsme kompl, mozna se pc prehrival)

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
17.04.2011 13:54
ověřen
příspěvků:410

<fieldset><legend>radeksima</legend>chybu bych opravdu hledal u tebe.

zkusit vypnout firewall, antivir a dalsi zbytecne programy pri hrani. Jinak kamosovi to taky delalo (ping zacal na 10ms a pak postupne houpl k 700 a pak to klesalo a nebo ho kickl server), vyresilo se to samo (vysali jsme kompl, mozna se pc prehrival)

ale pozor, jestli ho budeš chtít vysát, musíš foukat a ne nasávat, to by ti to mohlo vcucnout něco z toho PC a byll byl namydlenej. můžeš skusit fén nebo obrácenou stranu luxu (ale pochybuju že se ještě takový dělají, alespoň já tenhle hodně starej lux mam)

little_wolf
17.04.2011 16:39
moderátor
příspěvků:1 919

Opravdu, vysávat nikdy, foukat.

Zkoušel jsi PC projet antivirákem? Co máš za síťovku?

17.04.2011 17:07
moderátor
příspěvků:5 532

chcu videt toho nesiku, co vysaje smd soucastku nebo kondenzator. kompresor nema kazdy doma

edit. tak par nesiku jsem na netu nasel.. no ja si nikdy nic nevysal, asi jsem opatrnej.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
17.04.2011 17:08
moderátor
příspěvků:1 919

Nejde o to, může vzniknout statická elektřina a pak něco říkej.

Normální člověk zajde do obchodu a koupí si za pár kaček stlačený vzduch.

17.04.2011 17:13
moderátor
příspěvků:5 532

kdyz vysavas ventilatory,tak to zas tak nevadi. jinak staticka elektrina ti muze vznknout i na ruce...

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
17.04.2011 17:16
ověřen
příspěvků:410

<fieldset><legend>radeksima</legend>chcu videt toho nesiku, co vysaje smd soucastku nebo kondenzator. kompresor nema kazdy doma

edit. tak par nesiku jsem na netu nasel.. no ja si nikdy nic nevysal, asi jsem opatrnej.

a kdo říká že potřebuju kompresor? fén občas postačí. No máš štěstí že si to včas editnul, jinak bych se tu s tebou hádal a věz, že bys nedopad zrovna dobře

A u těch fanů je to vážně jedno, tak ten vzduch proudí stejně a čim víc do to (z) něj budeš prát tim líp (jenom dej bacha aby ti to potom nevcuclo celou skříň xD )

Edit: a se statikou mam taky svoje expy sem dostával neskutečně velký pecky od všeho na co sem sáhnul (kliky od dveří, "kejs", radiátor) a nakonec chcípla i grafika

little_wolf
17.04.2011 17:18
moderátor
příspěvků:1 919

Právě pro to dávat pozor. Řešmě radši jeho problém

PS: kdyby fén neměl tak široký ,,výstup" a zúžil by si ho, dal by se taky použit, to není špatnej nápad... já jednou dokonce zkoušel fénem chladit počítač (zní tzo vtipně, ale měl funkci na foukání i studeného vzduchu a pc se škvařil, je to dávno )

17.04.2011 17:24
ověřen
příspěvků:410

<fieldset><legend>Wojta</legend>Právě pro to dávat pozor. Řešmě radši jeho problém

PS: kdyby fén neměl tak široký ,,výstup" a zúžil by si ho, dal by se taky použit, to není špatnej nápad... já jednou dokonce zkoušel fénem chladit počítač (zní tzo vtipně, ale měl funkci na foukání i studeného vzduchu a pc se škvařil, je to dávno )

nechtěj vědět čim sem chladil já Sem měl otevřenej case, větrák jen vzadu a na procáku (plus zdroj, grafika měla pasiv) a grafika se pekla. Využil sem toho že se na stole válelo víko od modelu auta a byl prosinec, tak sem ho popad, narval do něj sníh a grafiku zchladil asi na 50°C, ale pak se sníh začal roztávat a já musel doplnit "chladící směs", ale mezi tim se zase škvařila a já musel použít i víko od CD-BOXu, takže sem to uchladil z5, ale najednou mi sníh nějak přestal účinkovat, naštěstí to bylo už ke konci instalace systému (nešla CD-ROMka tak sem vyhrabal jakousi starou a prdnul jí to ATA a napájení a s nějakym zandavánim do skříně sem se nes*al ) tak sem to pak zavřel a pohoda

little_wolf
© 2007-2014 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace